julpyssel!

I dag har vi bakat pepparkakor! Har svårt att hålla mig till standardmåtten. Provade en ny variant, ovh blev riktigt nöjd! Vad tycks!


Lördagsmiddag!

Potatisbullar och baccon med lingonsylt, det funkar konstigt nog även på en lördag!
Ha en skön lördags kväll på er!

Ny favvo!!

Har hittat en ny favvoblogg, med massa fint! Kolla även bland deras tips på bloggar!
http://systrartva.blogspot.com/

By the way, i kväll har vi barnfritt! Hoppas på en lång sovmorgon!
God natt!

ok, lite läskigt var det i tomteskogen!


23 veckor snart!

Hade velat att det var lättare att förklara saker och ting, velat att allt rullade på, inte gör jag väl något för att förvärra situationen för andra, hoppas ni förstår. Sätter mig och min bebis o min familj i första hand. Måste tänka på vad som är bäst för mig-oss! Borde inte vara min last att bära, borde lösa sig ändå! Hoppas!!!!!



vi har träffat tomten!

Julen är räddad, tomten förklarade att han kanske inte kommer att se likadan ut på julafton pga. en uppfräshning hos frisör, nya fina tomteröda kläder och ev. en förändring av rösten pga. all kyla som slår i mot honom när han åker släden. Så vad ni en gör beställ inte en tomte utan att ta en rejäl titt, tomten lovade att visa upp sitt finaste tomteskägg på julafton, om han inte hade bråttom förståss för då kunde det bli så att han bad en släkting att klä ut sig för att överlämna paketen! All kred till Kolmårdstomten, han vet vad han gör! Vi hade en jätte mysig kväll i hanns lilla tomteby!


svårt!

ibland kan saker och ting upplevas svårare och krångligare än vad dom kanske är. Oftast går ju saker att lösa, men det viktiga är att det inte blir fel. I morgon ska jag till Akleja på krans kväll, inget krångligt med de alls! Bara väldans najs!  Kolla sis blogg och få inspirerande tips du med! http://aklejatrend.blogg.se/

oinspirerande.....

JA mycket, här är det dött, var är alla shoppingsugna kunder???? Längtar hem till fredagsmys!!!!!


cornelia står för en dagens!

Det är ju inte riktigt min grej men Cornelia sa i morse att hon såg ut som mig i sina nya kläder så hon visar dagens!

bara pappan i huset kvar!

I dag vaccinerades lillfia, gick hur smidigt som helst och so far inga tecken på biverkningar. Skönt att ha det gjort, men shit vilken skrämmande situation det är. Alla trängs med skrikiga barn i lite kaosartad stämmning. Får mig att tänka på krig och säkerhets rum. Så heter det nog inte men jag tror alla vet vad jag menar. Tror det hela var mest jobbigt för alla föräldrar, i alla fal upplevde vi det som en enorm lättnad när vi var på väg där i från. Cornelia hamnade lite i chock inne hos sjuksystrarna men utan en ända tår var vi klara. och efteråt fick hon värsta energikicken. Vi åkte ut till Gänget Sjöberg och firade våra duktiga barn med glasstårta. I morgon är det jobb som gäller igen, hela helgen faktiskt! God natt!

Min bästa sötaste finaste charmigaste Cornelia!

Orden räcker inte till, Hon är mitt allt! Inget kan ändra på det.

Tröttnat på att se bilder på min dotter.....kolla en annan blogg. För här är hon alltid med, jag tröttnar aldrig!

hobby!

Cornelia och jag har lånat mormors symaskin och syr så fort vi får tid. Det är inte alltid vi tycker lika men vi har det rätt mysigt ändå. Sist blev det en musse liknande nalle som Cornelia inte alls gillade för musse kan inte vara blommig, men att han saknade nos och hade lugg var inga problem! Jag är såld på iden att bara sitta och skapa små filurer hela dagarna, kanske kan det växa till en riktig affärside en vacker dag???? Drömmar skapar livsglädje!


det var det!

Ännu en helg har gått och i morgon är det måndag igen. Cornelia har nu varit 3år i en vecka och bebisen i magen är inne på sin 21vecka. Tror den trivs rätt bra där inne, sparkar med jämna mellanrum alltid lika skön känsla.
Vi har nytt golv på hela nedervåningen förutom kontoret, blir nog klart i morgon. Vi är så nöjda, blev verkligen superfint. Har ett dilemma ang. våran soffgrupp, skulle vilja ha något nytt men mannen och jag har inte riktigt samma tanke så det får nog vara som det är ett tag.

Nya krafter samlas för veckan som kommer, rätt så full planerad vecka faktiskt. Ha en fin söndags kväll!

KRAM

Är det möjligt att man ska kunna få en till av den här underbara filuren

delar med mig av mina två..

inspirationskällor just nu 
Nr.1 www.aklejatrend.blogg.se (systers blogg, alltid fylld med inspiration)                               
Nr.2 www.houseofphilia.blogspot.se en ny favorit som gör mig
sååå sugen på att göra om allt här hemma!

yes!

Det känns så bra, nytt golv på ingång och jag gillar det jag ser! Gör ni???

Före


En bit på väg till efter!

nu har det hänt

vi har numera än treåring i huset, och vi njuter i fulla drag. Jo visst är jag trött i mellanåt men efter 5 härliga lediga dagar med min underbara familj har jag nu bara mersmak. I bland känns livet rättvist värre!


stans sötaste kanin!

Hoppe hoppe Cornelia! Hon njöt verkligen av att vara en lite kanin i dag, såååå söt!


ännu en onödig dag!

Jag har myror i brallan och fixar inte sånna här dagar! Som tur är så är jag ledig i morgon, och vi har massor av måsten!

onödig!

I dag knndes som en onödig dag, har inte varit till någon nytta alls och inte har jag gjort någon nytta heller!

Dagens höjdpunkt........möte med golvläggare, nu blir det av!

Godnatt!

RSS 2.0