här var det kräks.....igen!

jaha ja, här sitter jag och väntar på nästa kräkis från en alldeles för pigg Nelia. En kräka på dagis, samtal till jobbet vid lunch, en eftermiddag, natt morgon och förmiddag utan kräks och så kom det några kräkisar igen. Jag som precis vågat mig i väg till mamma och pappa, tänkte att den enda gången på dagis kanske uppstod av lite hosta! Tji fick jag, hoppas nu bara att vi ine smittade någon. Så nu sitter vi här ensama en lördag kväll när pappa Robert är i London. Med larmad undervåning och en massa godis ska vi nog klara oss ändå. Trevlig lördags kväll till er alla!

Mina älsklingar!

Bästa känslan!

det har gått många år nu men fortfarande vet jag att den finns kvar, det har varit stunder då jag tvivlat på dess existens men ändå aldrig slutat tro. Största delen av tiden har den varit flawless nästan på gränsen till perfektionism. Den har inte alltid varit aktiv utan några gånger legat vilande, för att senare tas upp på nytt. Den har varit med och skapat mig till den jag är i dag och kommer med all säkerhet fortsätta att göra intryck och avtryck under kommande år. I alla fall är det min önskan!

Min vänskap med Slaskproppen Sara är Bästa Känslan!

 Lav ya!

Glass.....

är gott, det finns så mycket som är gott och jag äter det.....HELA tiden och det finns inget stopp. Ni kommer ju inte med några bra metoder för att få magen att må bättre heller så jag fortsätter väl som vanligt. Skämt och sido men.....
GLASS ÄR GOTT (speciellt med chokladsås på).



i bland glömmer man hur kul man kan ha...

               
     
 Haha, skulle aldrig rekomendera att åka till Tunnisien, men oj vad kul vi hade ändå! Så här 4år senare vill jag tacka Sophia och Fredrik för en superkul resa! TACK!

jag säger ja

till en frisk mage, visa mig vägen dit den som kan så lovar jag att på den vägen vandra! Öppen för förslag....någon???

fy f......n!

Det är inget kul att åka på magsjuka! Men nu hoppas jag att att jag kräkts färdigt för 2009 så jag har ett ljust år framför mig! Vad ni än gör håll er borta från magbaciller som är onda! Jag som skulle ut och fira Lotties 30års dag i kväll, som tur var i oturen så var det inte bara jag som var sjuk, så vi har flyttat fram middagen en månad eller nått liknande. Jag lovar Lottie vi ska fira dig! Kram kram, fast på håll så ni inte blir smittade!

Man ändras/åldras med åren som går.

Vilket gör det extra kul att se tillbaka på åren som gått!



oj oj oj vilken mage jag hade, det är inte nelia jag håller på axeln, hon var fortfarande i magen!

Inte utan min docka!

Jag skäms lite för att visa er de här bilderna, men hallå är det någon som missat min dotters älskade docka??? Den har hängt med länge nu och jag är glad att jag ersatte mitt hår mot dockans, tänk om jag hade fått sådant hår om Nelia hade fortsatt dra i det. Aj aj aj, vad öm jag var i hårbotten innan jag köpte denna underbara docka!
   
HUR ska hon någonsin kunna skiljas från Dockan???

Oliver, vilken söting!

Mamma Maria och Pappa Filip o så lilla Oliver!  

Sötaste Oliver, ta och väx lite nu så du kan leka med våran Nelia. Hon tycker inte du är så kul nu, du leker inte med grejer som hon gillar, inte äter du bullar heller. Tråkig! Men oj vad söt! De här bilderna gör familjen Apelstav lite mer rättvisa än de förra jag hade. Kram på er!

Måndag, en trevlig dag!

I dag är en bra dag, so far! Tycker alltid att måndagar ger kännslan av  nystart. I dag håller jag tummarna för att dom inte ringer från dagis om en sjuk Nelia. Och att allt flyter på för Robert i storstan. Ha en bra måndag ni med!

jag ger det en dag ....


eller två, vill tycka att det är fint men det är svårt!

Här nu och för alltid!

Kan vara lite svårt att hinna med allt i bland, tiden går ju så fort! Visst brukar ni också säga så ibland, rätt ofta eller hur??? Jag säger det jämt och ojar mig lite över mitt stressiga liv, men HALLÅ hur svårt kan det vara! Det gäller ju bara att prioritera det som är viktigt. Man klara sig rätt bra utan alla serier på tv`n  till att börja med! Men ändå sitter jag i soffan varje kväll klistrad framför Topmodell, Prisonbreake, frisör programet som jag inte kan stava till mm. Men jag vill träna, träffa vänner och vara en fantastisk mor och fru hur gammeldags det än låter. Och så måste jag ju hinna med att uppdatera min blogg, hur viktigt det nu är går väl att diskutera. Men den ger mig som allt annat dåligt samvete om jag inte hinner med.
Slutsats: Gör det som är viktigt och betyder nått för dig ...vad det än är och hur meningslöst det kan verka för någon annan,  tiden går oavsett man prioriterar eller inte. Så se till att fylla dina dagar med BRA tid!

god natt!

skridskotime!

Idag var det kallt värre fast att det var +5, men mysigt att vara på utflyckt ändå!

Kanske som färgen i mitten????



Vad tror ni?

Nemen NEJ!

                                                                                             
Aj aj aj, det här ska det bli ändring på. Ingen botox mot bekymmerrynkan men ett sundare liv, ett besök hos frisören och lite nytt smink. Jag ser helt klart bekymrad ut. Lite så är det, kan inte sluta tänka på vad det ska bli av mig när jag blir stor. Känner bara att det finns nått lite mer planerat för mig men vet inte riktigt hur jag ska komma åt det. Någon som har planer för mig???? Nu ska det bli skönhetsömn, snälla Nelia sov hela natten....mamma behöver det! Frissan klockan 08.00 i morgon. Håll tummarna!

barabapapa i`m loving it!

Ledig, snö, sol och livet! I dag har jag träffat mina små systersöner. Adam och Olle. Nelia gillar dom väldigt mycket, hon har väldig respekt för Adam "storkusin" men när han väl busar lite med henne blir hon överförtjust och alldeles fnisstokig. Med Olle däremot......där finns det inte mycket respekt i deras lek , men oj vad dom kan kramas och pussas, sötaste! På väg dit sjunger Nelia Adam och Olle sången vilket går ut på att upprepa deras namn om och om igen. Blir något i stil med Admam ålle Admam Ålle osv. Små tjatigt blir det! Vi åt pannkakor var ute och lekte och bara var lediga. Tack sis för en supermysig dag, bara du jag och barnen. Inga sarkistiska killar som förstör! Kram

 
 

SNÖ ÄR KUL!!!

Men nu är det lite kallt,lite för kallt för lek i snön. Men det går det går ett tag typ 20min. Men den är kul!
        
    

Sötast sötaste MIN!

          

En dag med den här lilla varelsen får mitt humör att bli på topp igen, hon är livet!

Lördag...eller

Tokigt veckovild! Men visst är det lördag, och i morgon är jag ledig, TACK! Är så trött på att gå till jobbet just nu men det ska nog reda ut sig efter två lediga dagar. Nu ska jag socialisera med min man. Kram och godnatt!

GRATTIS LILL SIS FRIDA!

18ÅR

dU ÄR DEN BÄSTASTE SNYGGASTE SNÄLLASTE LILLSIS, LILLMOSTER, LILLSVÄGERSKA NÅGON KAN HA!
hOPPPAAS DIN DAG BLIR LARVIGT BRA FÖR DET ÄR DU VÄRD.
PUSS IMASSOR!!!!!

Grattis till Filip och Maria Apelstav!

Nu har deras lilla plutt hittat ut, han var inte stor men väldigt fin. Det verkar som det blir en Oliver!


I år smäller det!

Jag tror på 2009, det är i år allt bra händer! TACK snälla Jonas och Anna för otroligt god mat och en underbart mysig kväll, NI är BÄST!

RSS 2.0