växer bra på Lokegatan!

Vågar vi lämna de här landen en vecka??? Det växer verkligen hur bra som helst. Kul, man vet ju inte riktigt hur det blir med frön, risk för att det blev lite för många frön i de små lådorna!


Har hittat allt jag letat efter de senaste dagarna!

Jo det är sant, blusen hade åkt ner bakom en byrålåda, lätt! Hjälmen hade farmor i all välmening lagt ner i en av kartongerna med Cornelias urväxta kläder. TACK och lov hittade jag allt tidigt i morse, annars hade nog hela dagen gått åt till att leta. Robb och jag fick en lugn stund på stan i dag när Farmor ringde och fråga om Cornelia ville vara hos henne ett tag. Skönt, har blivit lite föör långa dagar nu när kräksjukan härjat på dagis och hon har fått varit hemma hela veckan. Men i morgon är det äntligen dags att dra från stan. YES YES YES!

Familjeklipp!

Hela familjen har i dag varit hos frisören, endast 2060kr som hittat. Men fina blev vi så det får det vara värt! Det närmar sig avfärd och jag letar förbrilt efter min bästa vita blus från förra sommaren, hur faan kan saker försvinna här hemma hela tiden???? Cornelias hjälm är också borta, skit också! Fortsätter leta. kommer inte kunna somna annars!

jag ska bli fin....

om ca en timme sitter jag i stolen hos fina Linda och fixar håret. Verkligen i stort behov av det just nu. Ska bli skönt att få det fixat innan semestern, någon som missat, vi ska till tukland på torsdag! Var och shoppade med lillsis igår och en exemplarisk Herman. Fick med mig en hel del påsar hem faktiskt. Det är bra mycket lättare och roligare att shoppa till barnen, speciellt Cornelia. Hon blir såååå glad när jag kommer hem med påsar till henne och provar allt på en gång. Tacksam tjej! Kanske bjuder på ett efterkort sedan, förekort kan ni bara glömma!

heja sverige!

Sverige är bäst en dag som denna, finns inget som slår den svenska sommaren!



Många bilder jag vet men...dom är ju så fina!

Årets första Svenska trädgårs gubbe!

Mormor bjöd på skördefest i dag.
De tre första gubbarna från trädgårdsplantorna gick oavkortat till Cornelia.
She likes strawberries allot!



reunion it is!

I dag var en dag med många Reunion`s stora som små! Alla lika välkomna. Martin Hultberg min första stora kärlek, hallå vi förlovade oss i sandlådan på frita. Han köpte Jane Hellen shampoo till mig som kärleks pressent från Stockholms resan, det kallar jag kärlek det! Ja han fyller nu som alla andra 80:or 30år i år och ska ha stor stor fest, jag är indjuden! Den kom på posten i dag och jag läste igenom den med riktigt Martin snack. Värför var ett ord som han betonade lite annorlunda mot alla andra. Just precis som jag skrev det och med riktigt stark norrköpingsdialekt. Vi hängde länge, många fina minnen där, även om Sara alltid kommer i håg mer än mig från den tiden har jag helt klart massa minnen från den tiden!
Familj 1 har återförenats med ett härligt samtal i riktig grabbanda! >Tack och lov!
Familj 2 har gett det en ärlig, och so far sooo good! Inte en dag försent, tror på det mer är någonsin!

Som sagt, en dag fylld av återföreningar, kärlek, sol och kvalite!

jo tack!

Det funkar! Solen har värmt min vita nakna hud i dag medans jag skurade staketet och jag måste medge att Sommaren är mer än välkommen att stanna så länge den vill. Säger som robban sa i dag_så här borde det vara 10 månader om året, de andra två ska vara heta som fan! det räcker för i dag jag tror ni fattar!

Mosters fis fyller år!

I dag fyller Adam 7år, stora killen. Tuffa, coola underbara Adam!
Vi firade honom igår med massor av paket, god mat och smaskiga tårtor.
Cornelia avgudar Adam och jag förstår henne, han är en riktig goding.
Massor av pussar från oss till dig i dag! Fast jag vet att du gärna inte pussas!





Tack

Tack fina Ni för en härlig kväll, glad för att vi hänger igen! Mera kvällar som denna tack! Har haft en underbar dag med människor vi verkligen gillar och bryr oss om. Precis så som man ska spendera sina dagar. Mer mer mer, älska Mer! Ska inte vara svårare än så, händer att man tappar känslan för vänskap i bland, men dagar som idag gör att man kämpar lite mer för att hålla fast i det som betyder något. Somnar med många tankar i huvudet i kväll, kanske hittar rätt i natt! Nej, jag är inte onykter...bara väldigt känslosam! God natt!

Ni vet....

ni vet hur det är när man är på solsemester... så fort man vaknar på morgonen springer man fram till fönstret och lättar på gardinen för att se om solen lyser. Så gjorde jag i morse, dom har ju sagt att det ska vara 20grader och sol idag, jag har lovat Cornelia sommar idag, hon har valt ut sina finaste sommartrosor som hon skulle ha i dag. Men så är himmlen grå och marken blöt. På msn väder står det att det är sol och 14grader. Hmm, men vi har bara grått hos oss! Det kanske kommer senare, eller! Nu börjas det, stressen för de fina soldagarna! Inget är så stressigt som den svenska sommaren, hoppas kunna njuta av den lite mer i år när jag är mammaledig.


Såpbubblor



Såpbubblor blir man nog aldrig för gammal för!

Det blev en bra dag tillslut!

Baka, pyssla, pyssla, äta, fika, äta,plocka blommor ja just det...en massa ammning in i mellan! Vad jag baka, sega hallonrutor med hallon choklad och cocos, försvinnande goda. Tror vi snittade två var i Karstorp (vissa fler än andra), nyttigt! Nej men gott vinner!




receptet hittade jag på matfeed.se men ändrade en hel del då jag inte hade allt hemma.

snarkar som en hel karl

Vår lilla tjockkorv snarkar och grymtar som en hel karl eller gris kanske. Mest på natten, men även på dagen. Undrar när man ska dra gränsen på när han börjar få det för jobbigt. Har försökt med allt, bröstmjölk, nässug, avsvällande och koksalt, inget funkar. Har läst mig till att det kan vara en svullen polyp i näsan, inget att göra alltså. Annas då, vad hittar man på en dag som denna??? Det är riktigt tråkigt väder faktiskt, nu är det verkligen dags för sol och värme. Om 2 veckor exakt så åker vi till Turkiet, nice! Det betyder att Herman är 2 månader nu eller 8veckor i alla fall. Tokigt vad tiden går fort.  Men jag gill´art!




Inte så lika eller hur? Herman ser verkligen grabbig ut! Två helt olika enligt mig!

Like

Like it alot sis, glöm det där jag sa me starka färger. Men romantiskt kan det gärna få vara!
TACK TACK TACK!

Bästa Frida, hjälp!

Jag måste snygga till min blogg, jag fyller på ditt fikakort som tack! Släpa dig hem och börja designa NU!

Vi är en av de lyckliga familjerna!

Testfamiljer sökes!

26 mars, 2010 av Teddykompaniet

Genom att lyssna så lär vi oss, varje dag.
Nu vill vi spetsa öronen och få feedback från proffsen!

Vill du bli en testfamilj för Teddykompaniets varor?
Vad det innebär: Ett par gånger om året skickar vi ett paket till er med olika saker. Era barn leker med sakerna, ni tvättar, tappar och gosar under ett par veckors tid. Efter det skickar ni in en testrapport med färdiga frågor att svara på, samt fotografier. Rapporterna läser vi igenom noga, lyssnar på ris och ros, tar med oss när vi utvecklar nyheter.
Testrapporterna kommer även att läggas ut här bloggen som är knuten både till hemsidan och Facebook.

Önskemål om hur en testfamilj ser ut:
Vi ser att du/ni har två barn (inget måste ett barn går utmärkt)  eller fler i varierande åldrar, gärna en baby. Att du tycker om att skriva och fotografera! Om ni är en eller två vuxna i familjen är oväsentligt, fokus ligger på barnen!

 

Vi blev utvalda, så kul och spännade! Cornelia säger att vi har vunnit något, entligen! Ska bli spännande att se om vi klarar uppgiften! Hur svårt kan det vara...vi ska ju bara leka!!


Bästa Frida!

Min syster Frida, Cornelias moster= en superduper bra barnvakt, syster,moster och vän! Du är Cornelias idol, men det visste du nog redan. Varje gång ni setts kommer samma fråga, när tror du vi kan leka igen då? Hon tjatar fortfarande om att ni ska plantera blommor i trädgården med era paljett tröjor, bara så du vet! Du är lite av min idol med, önskar jag var 20 igen så vi kunde ut och röja i hop, tror vi skulle funka bra på dansgolvet. Ännu bättre om bigsis Linda var med, hon har grymt många bra trick att lära ut. Massor av tack för sällskap, barnvakt och ärenden du gjort i helgen. Du  är bäst! Ja mamma, lite tankspridd och virrig och väldigt dålig på att städa är hon, men hon lär sig och växer snart till sig! Tänk vad skönt det kan vara att få gråta till ett larvigt barnprogram, sådant gör bara systrar! Lav ya!




Dans uppvisning i Louis De Gee

Det är stort att stå på Louis de geer´s scen när man är 3år, och publiksiffran är uppe i typ 1200pers. Men älskade lilla tjeja gjorde det även om hon inte dansade. Det blev för stort, för nytt och för otäckt fast att håret blev för bra! När flätorna skulle fixas hämtade hon ett pippi film omslag och var riktigt bestämd med hur det skulle se ut. Jag försökte förklara att hon inte hade likadant hår som Pippi och att hon dessutom var tecknad på bilden, men som sagt riktigt bestämd! När vi till slut kom överens om bästa flätorna var det dags för färg. En spänd Cornelia stod naken i duschen med flätorna rakt ut, -det här är kul mamma, fast färgen luktar hundbajs! Efter en noggrann titt i spegeln kom domen, det blev nästan för bra mamma, så här bra (10fingrar i luften) alla poäng! Puh, jag lyckades!




öga för öga






guess who?

Tjocka korven ska ut och resa!



Så liten och ändå så stor, nu har han fått sitt  pass också! om ca 3 veckor drar vi till turkland!

han är min!

I dag är det många statements här på bloggen, men den här var jag bara tvungen att ta med. Det här är en bild på min man R. man skulle kunna säga att han hade en bra kläd dag eller stil dag då bilden är tagen eller så kan man bara säga att - shit han är fin! Jag sa det och jag menade det och han tog åt sig!

o så var dom två...

Två underbara barn, och dom är bara våra!


Många som tittar idag....

ingen som komenterar, hur ska man tolka det???

bildbevis till dig Karro!


Var tvungen att gå in och leta bland gamla bilder för att minnas hur Nelia drabbades av kopporna. Här har ni beviset, en riktigt prickig och väldigt snorig tjej, men kan inte minnas att hon tyckte att det var särskilt jobbigt. Hoppas Elise mår bra och att vi snart kan leka igen!

Riktigt leende!

Nu är det inte bara fis-leende han bjuder på. Fiskarna över skötbordet är favvosarna att le åt!


På syster Fridas blogg kan ni se underbart fina bilder på tjockkorven som hon tog igår.

En gårdagens från Cornelia!




I går hade vi mamma storasyster tid tillsammans, vi tog en sväng på stan och shoppade.
Cornelias kläder kommer från: Jeans och tunica Lindex, Kofta Massimo Dutti, Trench coat Burberry, scarf POP, skor köpta i Dublin. Over and out!

Man kan behöva vara stark som Pippi i den här världen vi lever i!

Men det har inte våran lilla Nelia fått vetenskap om ännu, håller henne undan från det så långt mina armar räcker! I går var det sita gången på dansen, avslutningen är nästa helg i de geer hallen. Stort! Men i går fick vi en sneak peak sista 15 minuterna på lektionen. Cornelia ville inte alls visa vad hon lärt sig utan mera förstöra för kompisen Selma, stackars Selma som hade en skugga var hon än dansade och på slutet fick hon till och med hjälp med att få flätorna att stå rakt ut som pippis. Det visade sig att Cornelia inte ville visa sin dans för pappa så förhoppningsvis så går det bättre nästa helg när pappa är bortrest.




RSS 2.0