första ljuset i advent är tänt!

OOO, vad jul är kul! Har jobbat hela helgen, varit på robbans jobbjulfest pyntat jul och precis avklarat lite jul bak. Det har varit en bra helg! Jag är så j...a bra på att baka, skämt å sido men jag har faktiskt gjort både lussebullar och kardemummabullar i kväll. Dom blev superfina och smaskiga båda sorterna. Kalla mig töntig hemmafru om ni vill men jag skulle kalla mig grym! Den här veckan har jag lite inplanerat så snart är det helg igen! på tisdag ska jag och mina vänner ha kranskväll i söderköping, lite av en tradition! Brukar vara jätte kul och julinspirerande till tusen att få stå mitt uppe i granriset och julkulorna. Hoppas på att få muntra upp Saras(sarahli.blogg.se funkade inte att länka) julstämning så är så gott som obefintlig. Funkar inte det så får hon komma hit och baka peppar kakor med nelia och lyssna på jöbacks jul, det borde funka. Oj vad min mage känns degig.... jag som bara provade en av varje och höll mig borta från degen helt! Sover bort det tills i morgon! Kram

det går inte...

förra inlägget blev inte som planerat, jag hade tagit flera kort som jag skulle visa men det här med ny dator är inte alltid en hit. Att det ska vara så j...a svårt. Någon som är bra på mac??? God natt!

Julen är här....

nästan i alla fall! Det har pyntats lite här hemma i kväll. Med det menar jag julbelysningen är på plats, ska kompletteras men för stunden känns det ok. Finns det nått bättre än julbelysning, ja det är klart det gör! Men visst pirrar det lite extra i magen då man ser det mjuka skenet i den svarta natten??? Nu skulle jag vilja baka mera lussebullar också fast det hinns inte med i kväll.  jul jul, strålande jul! 

 

Ny dator.....

Inte nog med att den är ny, det är en Mac.....jag har aldrig jobbat med Mac. Men någon gång måste vara den första visst!
I dag fick vi bilderna från fotografica, här kommer några små smakprov
Det blir inte lätt att välja!

nervös....

I morgon klockan 9.00 ska jag vara hos doktorn för uppföljning av magen. Inte utan att jag känner mig nervös nu. Det har ju inte kännts helt hundra i dag heller men ändå helt ok. Vi har haft en heldag med familjen Falk/Aspemar idag, alltid lika trevligt. Känns som hemma att vara med dom, inget tillgjort liksom. Nej nu ska jag städa färdigt garderoben, är inte helt redo att gå till sängs ännu. God natt!

lördag kväll...

vilken härlig kväll!!!! Eller njae, kanske inte den här lördagen. Den har ju helt klart varit bra, helt ok men att städa, plocka och damsuga var nog inte det man tänkte på då man skrev just den låten. Men jag tänkte så här, jag slipper ju görat i morgon! Och så hade jag väl inget bättre för mig i och för sig. Men dagen har varit en riktig familjedag precis som planerat, trots ett litet återfall med magen. Har tagit väldigt fina kort från ankmatningen, visar några i morgon. Nu ropar min kudde, natti natt!

Ännu en lugn dag!

Jag mår bra! Lite anfådd och konstant huvudvärk men annars bra! I dag har jag varit med mamma, inte ofta man får kvalitetstid med mamma men i dag har vi ätit lunch, planerat ombygge och fikat. En hel dag i karstorp, mitt familjehem. Efter att ha hämtat en snorig Cornelia på dagis kom Sophia på besök. Vi åt kantarellsås, klyftpotatis och lövbiff. Lyssnade på jöbacks jul och drack vin. Trevligt var det!
imorgon är det familjen Steiners dag och vi ska baramysa hela dagen, muffinscompaniet eller kanske bagarstugan kommer garanterat besökas. Ha en bra fredagskväll! Kram

testing testing

 går det att klicka den stor????

ooo,frustrerad

Varför kan jag inte få bilderna klickbara???? Hjälp någon!

Sjukskriven....vad göra???

Jaha då sitter jag alltså här och ska ta det lugnt.....lätt! Det går bra än så länge. Jag har målat hela förmiddagen, med vattenfärget ojojoj vad kul. Riktigt nöjd med resultatet faktiskt. tänkte att dom ska få hänga i nelias rum nu när det blivit så fint där. Vad mer, jag har precis ätit lunch, miniportion för att inte få ont i magen, avslutat med en frukt och ett stort glas vatten. Det är väldigt tyst här hemma när Nelia är på dagis och robban jobbar men det är skönt, jag behöver det.

Mina alster  
                       Nelias tapet  Tokan själv 

Hemma igen!

Så mycket blev det av den operationen, läkare är ett klurigt släkte. Inte nog med att dom kan alldeles för många fina ord och gärna annvänder dem på samma sätt som vi vuxna använder oss av engelskan när vi inte vill att barnen ska förstå, dom har alldeles för mycket att säga till om men för lite att säga! Där låg jag en hel natt i väntan på utlovad titthåls operation, för att kanske äntligen få ett svar på min bråkiga mage. Men nehe nä, helt förjäves. Nu var det inte längre akut utan en systa som satt sig på äggstocken som nu spruckit och läckt ut blod i min buk, vilket i sin tur påverkar bukhinnan på så sätt att den blir uppspänd och väldigt öm. Så nu ska min kropp läka sig själv och jag ska vara hemma och ta det lugnt i en vecka med återbesök på måndag morgon. Jaja ett äventyr som jag lätt kunde klara mig utan kan jag lätt säga.

Nu ska jag ta det lugnt, lättare sagt en gjort när man är mamma till Nelia 2år! Men det löser sig sa gumman och sket i vattnet! Den som ändå kunde skita!

mobil

MMS

mobil Vad mer behövs när man ligger inlagd i väntan på operation? Känn dig som hemma och skriv ett gästinlägg lillsis. I väntan på min comeback! Kram


Söndag.....tydligen inte min grej!

Vad är det som händer????? Förra helgen låg jag i sängen alldeles för länge- självförvållat jag vet men ändå. I dag vaknade jag vid 07.10.....med akut magont, precis som sist jag hade ont. AJAJAJAJ! Faaan vad det gör ont, det börjar dock kännas bättre nu men jag vågar ju inte ens äta. Jag som satt och skröt om hur bra magen var i går...tji fick jag! Hoppas ni har en bättre söndag en jag!

Lördag

Nu är det lördag igen, tokigt vad fort veckan går! Vad står på agendan idag då?
Jobba mellan citys underbara öppettider 10-17, snbba ryck hem för att träffa Lottie, Jimmy och Selma om inte någon har hunnit bli sjuk sedan sist vi pratade, vilket händer oss allt för ofta tyvärr. Hoppas på en trevlig kväll med god mat och vin och tidigt sovande barn. Låter lagom trevligt  tycker jag. Ha en bra lördag, kom gärna in och hälsa på om ni är på stan. Har faktiskt en massa fina grejer  nu.

Jimmy och lottie på marbella sommaren -07 Shit vad bra vi hade det, tänk om vi bara fatta det då???HIHI!

Lediga dagar!

Nu börjar mina två dagar ledigt lida mot sitt slut, men oj vad jag har hunnit med saker. Vi har fått Nelias rum tapetserat och inhandlat nya möbler till henne. Varit på Fotografica och tagit kort, städat, storhandlat och tagit hand om alla paket från 2-årsdan och slutligen bakat lussebullar och vilka jäkla bullar sen....jag är verkligen en bullmamma av rang! Om en månad är det lucia, men i morgon kör vi ett provsmak på lussefirandet under fredasfikan!


Från Cornelia till Pappa Robert!



Visst är den fin?

Helgen som var!

Det var en tung helg, i alla fall söndagen. Farsdag blev nog inte riktigt som Robert tänkt sig, Jag låg i sängen till 14.00 det är inget jag är stolt över men så var det. Slutsatsen blir, gud vad kul vi hade på jobbfesten men shit vad dåligt man mår av sprit. Bara öl och vin till mig i fortsättningen! Det var full fart hela kvällen och roligt var det, kännde mig inte alls som en tråkig mamma trots att jag nämnde det ett par gånger. Lisa visade mig Hugo och jag kännde rätt snart att där gick gränsen. Hon hade nog roligare där utan mig tror jag. Vi har ännu inte hunnit snacka i hop oss om helgens händelser. Men på fredag  är vi båda tillbaka på jobbet och jag står för fredagsfika, så då kanske. Nu ska vi äta pannkakor!


Nelia 2år!

Så där ja, då var det kalaset avklarat. Jag tror Nelia hade en super bra dag, det hade i vi också, med massor av fina överaskningar. Vi var uppe tidigt och lekte från minut ett. Det var inte några längre stunder som hon hoppade av sin nya syccel (cyckel). Vi hoppade helt över lunchen och åt mera tårta i stället. Hela tjocka släkten var på besök och det dök till och med upp paket från gudfar i London. Det är nice att vara 2år, tror jag i alla fall! Det är absolut nice att ha en tvååring.
Återkommer till helgens aktiviterter senare,  Farsdag o firmafest! Kanske i morgon. Snart börjar Prison Break!


Redo för jobb.....

Här sitter jag och väntar på att få komma iväg, Nelia ska ha maskerad på dagis i dag men fullständigt vägrar klä ut sig. Så nu sitter hon i soffan och surar endast i förd pippitofsar, inte mycket till utklädnad. Hoppas ni får en bra dag!   

Skön känsla!

I dag har jag: Botat en ond nacke med väldig huvudvärk
                         Kollat möbler till Nelias rum
                         Storstädat
                         Bakat
                         Handlat
                         klippt fiskar till fiskdam ( nelia fyller 2år på lördag)
                         Pratat med en gammal vän som jag inte pratat med (på riktigt) på
                         alldeles för lång tid, kul!
                         Skickat in papper om vård av sjukt barn, som gjort för att
                         misslyckas.
                         Sett ännu ett underbart bra avsnitt av greys. 

Nu är det dags för sängen, känns som det har varit en bra dag. Men det har det ändå inte...för allt har gått emot mig hela tiden, men bara så där lite lagom så man blir så där små tjurig och irreterad. Men jag har fått massor gjort och i morgon tar jag nya tag. Lite små depp för att jag inte gick på jobbfesten i kväll. Det var nått jippo med alla i centrum, mat och underhållning på Fräcka. Hade kanske varit kul men det gäller att prioritera här i livet. hoppas du hade kul lisa! God natt!

Rekord!

Yes, jag vet att några av träffarna är jag och kanske någon jag känner som gått in på olika datorer men i dag visade det blå strecket 39 besökare. Man tackar! God natt!

Vi var vi!

Jag och Robert var i Stockholm i helgen, vi skippa mamma pappa rollen och bara var. Vi var vi och det behövde vi, sen hade vi väldigt trevligt på Anna och Niklas inflyttningsfest också, ett stort TACK för det Hyden family! Vi sov som kungar på Diplomat och åt som hästar på frukostbuffen. Strosade i solen och shoppade onödiga grejer. Bäst var bullen vid vattnet med solen gassandes i ansiktet. Mera av allt sådannt tack! I love my man! Vi kan konsten att må bra.....när vi vill!   
  

min lill siss

Min syster är farligt snygg, och BÄST! 

RSS 2.0