nehe

inga hallowenbarn i år heller! Får väl äta upp godiset själv då! Skitungar!
btw. så har jag aldrig gått runt och tiggt godis på hallowen,kan bero på att vi bodde på landet!

bästa shoppingen!

I dag hittade jag en ny butik i stan, BÄSTA! Jag håller den hemlig så bara jag kan handla där. Säljaren var riktigt trevlig och allt känndes så äkta och utav bästa kvalite! Fick mycket för pengarna, var tilloch med tvungen att köpa en väska för att få med mig allt!
LYLLO MIG!

pigg och utvilad!

känner mig på topp! otroligt vad8 timmars sömn kan göra. Så nu i väg till dagis, jobb och kanske i kväll Big sis!
Kram


bjuder på första magbilden!

ajajaja!

I dag är min lediga dag. Har utnyttjat den till fullo. Ultraljud i morse, skön kännsla. Allt var bra, INGEN BRA BILD DOCK!  Sedan i väg ner till stan för att hämta ut en tavla på familjen steiner, fel ram. åter imorgon. Fika på alltid lika trevliga Waynes. Cornelia fick välja kalas grejer på timari, vilken lycka! Hem igen för lunch och så kom mamma och vi gav oss iväg till IKEA, inte tänkte vi på att det var höstlov! Men lite fick vi uträttat i alla fall. Hem och montera och så nu, ajajajaja! Min arm som jag tog sprutan på är så ond, som en rejäl lårkaka fast på armen. Och så har jag lite feber till råga på allt. Trodde jag klarade mig från biverkningarna men det verkar som dom är på intågande! Hoppas på att det är kortvarigt så jag kan jobba i morgon, måste vara så!

den ligger med huvudet nedåt, det vita strecket lägnst ner till vänster är lårbenet.


har jag tabbat mig nu???

Är så trött på att prata om sprutan, vaccinet alltså. Jag har i dag vaccinerat mig mot svinet! Det var inget lätt beslut det ska gudarna veta och det tror jag ingen har missat, som jag har tjatat. Hur svårt kan det vara att ge en rak rekomendation??? Eller det är ju faktiskt just det läkarna gör fast att vi alla runt omkring förstorar och försvårar allting. socialstyrelsens råd lyder fortfarande att alla gravida ska vaccinera sig för vi ingår i riskgruppen. Det är farligare att drabbas av viruset än att ta sprutan. Mängden tungmetaller (kvicksilver) som man får i sig genom vaccinet är vad vi får i oss genom att äta vanlig kost under en halv vecka. Det här vaccinet innehåller tio gånger mindre kvicksilver än andra vacciner. Gå in och kolla på den här artikeln, den gjorde mig säkrare på mitt redan tagna beslut. Expressen
Är nog ändå trygg med mitt beslut, jo så är det!
Jag gjorde rätt!

hur funkar det!

Fick en skön känsla av att allt var som det skulle i magen igår, riktigt starka kickar i höger sida, känndes som den ville bekräfta sig. Hade Svåger med en av fisarna här på söndagsmiddag i går. Ska nog försöka göra en tradition av det fast med hela familjen Johansson nästa gång. Känns tryggt och trevligt att umgås med nära släkt! Det blev Söndagsstek med sås och potais, kokta morötter, blomkål och gele eller äppelmos. Det är mat det! Och jag måste erkänna att jag är rätt bra på sådann mat. Killarna blev mätta och det är det som räknas! Linda..., jag skriver inte det här för att du ska bli avis, men håller du dig hemma i trygga Sverige så får du smaka! Kram

Hoppas det stämmer!!!


Känns inte som jag har en bebis i magen, men det är nog så i alla fall. Tvivlade starkt i dag på om allt var som det ska men hoppet finns kvar och på onsdag får vi se!

mohahahaha!

Fredag igen, inte för att jag har ledig helg eller så men helgerna är lite mer händelserika än vardaganrna. Jag jobbar till på onsdag, och då ska vi äntligen på ultraljud igen. Har börjat känna rörelser där inne men annars har jag inga gravidsymptomer ja förutom magen förstås. Börjar jobba 10 i dag och har ingen lunchlåda, lunch kl 14någon???

Ha en fin fredag! Kram

Ni följer väl syrrans blogg på äventyret i KINA???
http://aklejatrend.blogg.se/

Jag vill ha jul NU!

Helt otroligt, varje år är det samma visa. Mina julkänslor är som starkast 2månader innan jul. Slår aldrig fel. Jag vill fixa och dona, klippa och klistra och lyssna på Jöbacks julskiva, Jo det är sant det han som gäller i juletider. Backa lussekatter och pepparkakor, griljera skinka och koka knäck. Förra året hade jag en vän som satte sig helt på tvären mot julen, inget var bra och allt var bara slöseri med tid och el. I år ska hon få en ny chans, jag ska vara på henne som en liten nisse och sprida jul glitter på hennes kudde så hon drömmer om en riktig jul,
så som den man hade när man var liten!
I ÅR SKA BLI EN GOD JUL SARA!

vilken tjejdag!

Jag och Sussie har pleasat våra småtjejer hela dagen i dag och det har varit mycket trevligt och innehållsrikt! Lyx lunch på MCD. Äventyrslek på MCD. Uppfinnar verkstad på Arbetsmuseumet, fika med ångest över smutsiga bacillfingrar. Hem till var och en för lite vila, senare middag, godis och hysteriskt energiska barn. Glömde att säga att papporna hade grabbdag hela dagen och kvällen! Kan låta avigt men jag tyckte det var en toppen dag!


Va, jag hörde inte!

Tyckte att du fråga om vi ville komma på fredagsmys...................måste ha hört fel! Nej vi har inga planer, sitter i soffan och glor på tv och äter lite snask som så många gånger förr. Men tack för att du frågade, eller nehej det gjorde du kanske inte!!!!!!
Tur att jag älskar min familj så mycket och trivs i deras sällskap, för det blir en hel del av den varan!

Sussie och Selma fyller år!

Grattis till er båda!
Du Sussie, var inte rädd för att skicka med några bullar till det hårt arbetande frun i familjen Steiner!

oj, ännu ett rekord

tycker nog inte att jag gjort mig förtjänt av det, men kul ändå! Med tanke på att jag har en nolla mindre i mitt besökarantal än vad Lisa på jobbet har så ligger jag så långt efter. Men jag tror inte vi har samma sorts läsare heller. Tycker bara det är kul att skriva av mig ibland, även om jag lärt mig att det är inte alltid man tjänar på att vara helt ärlig och rakt på. Men det är inte heller meningen att allt ska funka tror jag, livet är fullt av vändningar så det är väl bara att försöka lista ut när man ska svänga med eller när man ska ta en egen väg.

FREDAG och jag har en långledig helg framför mig, TGIF!

En helg utan öl givetvis!

torsdag=

Vad har denna dag att erbjuda???? Tänkte väl det, bara lunka på som vanligt då! Tack !

söndagsmiddag någon???

längtar så efter en söndagsmiddag hos mamma och pappa, men så mycket som dom styr med dröjer det nog länge. I väntan på dom så är vi öppna för förslag. Så det är bara att ringa om steken ser ut att bli för stor!

trodde vi var värst i stan....

men vi har nog hittat två till i samma liga! Fy vad svullo det blev ikväll. Allt ja jag skojar inte, vi åt litemycket av allt!
Men det var trevligt och då kan det bli så, man ser inte stoppet förren det är för sent! Sååå skönt när barnen kommer överens och leker en våning upp helt utan bråk. Det gör vi gärna om, ska vi kanske tänka på några nyttigare alternativ då???? Eller inte! Tack för i kväll och god natt!

tick tack tick tack!

Ni som sett mig på sistonde kan nog inte ta miste på min mage!


faktum är

att det var inte alls så tokligt på badhuset i går som jag trodde. Vi hade en super kul stund, ja alltså det handlar ju om ca en timma. Det var riktigt varmt i både vattnet och luften. Har ni inte varit på nya ( som kanske inte är så nytt längre) Badhuset så pallra er dit. Det är det värt. Nu är det jobbjobbjobb som gäller, hela helgen! Hoppas på en trevlig lördags kväll som ett avbrott i jobbhelgen! Kram och ha en bra dag!


BTW. jag har slagit läsarrekord!


i dag är det badhuset som gäller,

någon som är sugen på att följa med??? Man lovar så mycket när man vill vara bästa mamman, hur kul är det att klä av sig och stå och frysa på badhuset igentligen??? Det blir vad man gör det till....jag vet! Så off we go!

just det......

Lilla syster Frida! Ja vad mer ska jag säga än- shit du gör dig bra i bröllopskläder (och bröllopsunderkläder, även om det blev lite lite kläder) .Nej va f...n du gör dig bra i allt, snygg är du! Och såååå snäll och äkta! Cornelia hade en jätte kul eftermiddag med dig i dag och undrar om du kan komma i morgon????? You go girl, jag tror på dig, visa vad du går för och ta ett steg på lite djupare vatten så kommer du se att du klarar det med!
Lav ya, och dig med big sis!


Nelias reaktion när Eddie visade kallingarna!

jo det var ju det här med min storasyster Linda!

Hon är bäst helt enkelt, även om hon har hundra järn i elden samtidigt så får hon till det, och inte nog med det. Det håller toppklass också! Se bara på bröllopsmässan hon gjorde i helgen, vilken grej! Allt var tipptopp och jag har en stark kännsla av att det mesta var hennes förtjänst! Akleja ännu en juvel skapad av min stora syster Linda. Hennes butik firar 10år i helgen, gå dit och fira med henne det är hon värd! Hon designar krukor till ett megastort företag som förser hela sveriges blomsteraffärer med Krukor och div. inredning. Det är stort! Hon har två underbara buspojkar och en hårt arbetande stilg man. Nu ska hon bara försöka att lära sig att varva ner i mellanåt så hon hinner att njuta av allt som hon skapat, och kanske tilloch med börja ha lite
kvalitetstid med lillsissarna!
Gå in på storasyster Lindas blogg och spana på allt hon styr med det är inspiration av hög klass!

http://aklejatrend.blogg.se/

Dagens ros!

För en vecka sedan i morgon har jag burit titeln månadens annställde! Jag hjälpte en familj med kläder och dom handlade, en hel del faktiskt. Lillkillen i familjen och jag fick superbra kontakt och han tyckte att jag var riktig säker på att plocka ut grejer i hans stil. Killen var 11-12 år! När det var dags att betala tackade Pappan i familjen för utmärkt service och produktkunskap och lovade att komma tillbaka. Det var då lillkillen kom med kommentaren: jag tycker du borde bli månadens annställde. Äsch svarar jag, dagens ros räcker. HAHAHA! % min senare glider killen in på en kickboard med en ros i handen, tycker du ska ha den här i alla fall! SÖtast! Nu pryder rosen fortfarande mitt kök, det kallar jag en ros given av kärlek, ja eller välmening i alla fall!

Lite senare i dag ska jag berömma min storasyster....

och överösa min lilla syster med komplimanger, jag ska även visa ett tecken på att jag gillar mitt jobb och får kred för det. Ill be back! Men nu House!

Cupcakes var det här!



Bröllopsmässa prepp!

Jag blev tillfrågad att göra muffins med rosa frosting i nya fina formar rån akleja, till bröllopsmässan i söderköping alltså. Moffinsarna är bakade inte stylade än dock, fick förhinder avv de här små konsverken, som jag inte ens hade planer på att göra. Tänk att jag hade grejer hemma till att göra dessa. Borde kanske bli konditor ändå!


vill hon ha en dockamacka till frukost............

så får hon det! Försöker få fram lite skapande till frukost, så cornelia har önskestund till frukost. I dag ville hon ha en docka macka, så det blev det. Tidigare har vi skapat brandbilsmacka, krockodi, haj, gubbe gumma i form av pepparkaksformar. Som tur är har vi rätt mycket tid på morgonen och så gillar ju jag och pyssla, så känn ingen press nu alla mammor som ska i väg till dagis till 0700. nelia börjar 09.15. Kram, ha en fin dag! Nu är det snart helg igen!



RSS 2.0