Allt går så fort.....

Dagar, veckor, månader och år bara flyger förbi, insåg i dag att våran lilla Nelia snart blir två år. Stora tjejen! Vi var ju hos doktorn i dag, hon tyckte inte att det var helt ok att han kännde och klämde på hennes fötter men värst av allt var nog att han tog hennes finaste skor (för att demonstrera för mig vad som var viktigt att tänka på vid skoval) tröck på dom upprepade gånger och ville inte ge tillbaka dom fast att Nelia bestämt pekade först på skona sedan på henne och sa neeej, Nenne, mamma, nenne. Alltså: - Släpp Cornelias sko som Cornelias mamma köpt till Cornelia. Nej nej inte fattade han, istället började han leka att en haj åt upp hennes sko, smart kille! Vi det här laget var Nelia redan på väg ut ur rummet. Ja ja, det var ingen fara med hennes fötter i alla fall, BRA! I morgon är jag ledig, måste städa  och dona lite, hoppas på att få slippa magvärken!



typ 4dagar             taget nu i helgen

Ajajaj!

Tänk om.... man var garanterad ett svar med tillhörande lösning varje gång man besökte doktorn. Då hade jag inte suttit här och undrat nu. Jag har såååå ont i magen, det hugger och moler och det ser ut som att jag är i femte månaden.
Men doktorn han sa i magen kan många kvinnor ont ha! Så jag gick därifrån med svansen mellan benen och ialla fall en del av magen avcheckad. Till lillsis`s stora förskräckelse så nämnde han att det kunde vara glutenintolerans, inga mer nybakade muffins i casa de Steiner. Magen är så stor, eller alltså det finns så mycket i magen som det kan vara fel på, kanske inte kan kräva ett svar från doktorn alla gånger . Men vem ska då hjälpa mig och min mage? Återstår att se.
I morgon är det Cornelias tur att gå till doktorn,  vi ska till ortopeden och kolla på hennes platta fötter! Sen ska jag jobba, om inte magen strejkar förståss. Tack och god natt! Hoppas du hittar hit i kväll Sara!

Alternativ header! Vilken vinner?


Utkast: Ojoj oj, ...

Ojoj oj, det där med header var ju inget man bara fixade så där en söndags kväll. Nej det blev inte som jag tänkt mig men jag kan defenetivt tänka mig att spendera flera timmar framför datorn i ett annars sovande hus. Det här är inget man sysslar med när barnet är vaket...inte mannen heller förresten.

Trodde jag aldrig, säkert inte ni heller!

Men nu är det faktiskt så att jag sitter här och skriver på min alldeles egna blogg, och visst önskar jag mer än någon anna gång att det fanns rättstavningskoll att annvända sig av......men NEJ! Ta det som det blir skit i vad jag skriver, fatta vad jag menar! Hur ska nu det här bli, när ska jag få tid att sitta här...vi får väl se. Hoppas på att få en lektion av lillsis hur allt funkar till att börja med. Hon är en van bloggare med en sida väl värd att titta in på. fridaand.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0