kanske att jag klarar mig!

Känns faktiskt som att jag kanske inte blir sjukare än så här, snor har väl ingen dött av??? Peppar peppar, i kväll väntar lite hemma mys med Frida sis och Nelia, Robb ska ut och roa sig. Här ska vi sitta och vänta på att det kommer massa bus barn som vill ha godis. Hoppas dom inte kommer så sent bara så det fortfarande finns godis kvar till dom. Nu väntar jobbet. Ha en fin dag!

Nej nej nej!

Skit också, det är verkligen inte någon bra tajming. Jag går och lägger mig nu och i morgon när jag vaknar vill jag vara frisk. OK!!!! Oddsen ser inte så lovande ut just nu men kan det bryta ut på 5timmar så kan det väl försvinna lika fort. Jävla förkylning rent ut sagt! FÖRSVINN! Jag ska jobba 2 heldagar nu och sen är det ledig helg med massa saker inplanerade, ingen bra tajming!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fika!

Ännu en vecka har inletts med sjukt barn, vilket innebär att jag vabbar. Nu sitter vi och väntar på att Moster Frida och Morfar ska komma och fika på våra nybakade hallon cupcakes med hallon/blåbär frosting. oooo var är dom vi är sååååå fikasugna. Är det någon som vill komms förbi trots kopporna så är ni hjärtligt välkommna!
 


Våran egna rosabandet gala!

Det är inte så lätt att förklara för en snart 2åring varför man ska ha ett rosa band på tröjan!


Vet någon hur man vänder filmen så är jag tacksam för tips!

sista kopporna...tror jag!

Konstigt det här med vattkoppor, man tror att det inte kan bli fler, men nästa morgon har dom fördubblat sig IGEN!
Den här helgen har varit väldigt lugn, bara bestått av jobb och hemmakvällar. Ser fram emot nästa helg, LEDIGT och förhoppningsvis friskt barn. Har ställt om alla klockor??? Vi missade det totalt den här gången.  

Jag vet Sussie, man ska inte bada när man har vattkoppor men hon vägrade att duscha!

Uppdatering av prickar!

     


   NU är hon prickig, och det verkar inte vara dom sista.....ser ut att bli fler. Inatt har hon varit riktigt förbannad och skrikigt NEJ NEJ NEJ rakt ut flera    gånger
        Stackars liten. Kan vara för att jag klippte av hennes naglar så hon 
         inte kan klia och riva, tänk vad frustrerande! Men nu när hon är vaken så mår 
          bra, skönt! I dag ska robban och jag dela på vabbandet så jag får komma i väg 
            och jobba lite jag med. Hoppas det blir mycket att göra i dag, känner att jag har  
                                                                     lite att ta igen!                                                           

Stolt!

Jag har tränat två gånger den här veckan, jag är på G! I dag boxades jag och lillsis, det blev en riktig systerfight. och oj vad träningsverk jag/vi kommer att ha i morgon. Men skönt är det!
Nelia då, jo många prickar blir det. Det ploppar upp ett par varje timme, undrar vart det ska sluta??? Men hon verkar ändå inte ha det allt för jobbigt, bara allmänt hängig. Imorgon ska jag jobba, och så hela helg med för den delen, sen är det tillbaka till vabbandet. Är det någon som vet hur mar lägger in en film från kameran på bloggen???????

Tack o god natt!

Nybakat

Nu sover Pricken Nelia, inte så många prickar än så länge. Hoppas det inte ploppar upp en massa i natt. I morgon ska jag till jobbat på morgonmöte, nästan saknar dom när man är borta flera dagar i rad. Tänkte bjuda på hemmabakat bröd i morgon. Hoppas dom inte äter frukost innan! Greys kallar, kram o natti natt!

Pricken!

  
Mammas lilla sjukling, ser inte så kartig ut!               De första kopporna, fyra på ryggen och en i vänster ögonbryn!

En gång hade jag en kanin som hette Pricken Andersson, min dotter är nu på god väg att ta över det namnet!
I morse upptäcktes det första kopporna, vi får väl se hur hon ser ut i morgon bitti.

Bildtokig!

Jag har ett erkännande att göra.....jag tycker om att visa kort! Det kan höra i hop med att jag själv många gånger hoppar över att läsa inlägg utan bilder. Kanske inte är någon bra bloggare för det handlar väl inte om bilder direkt men det blir såå mycket intressantare när man har en bild att relatera till. Ska väl passa på att erkänna att jag blir sur när ingen komenterar på min blogg inte ens Hej! Men till det hör kanske att jag själv väldigt sällan gör det. Man får vad man förtjänar anntar jag! I kväll har jag en ide om att ta mig till gymet och boxas. Men jag håller det till en ide ett tag till. Skulle vilja träffa Sara också. Kanske att det blir min kväll i kväll efter en hel dags vabbande!
På promenad med Sara och lilla Nelia bara några månader.

Tack !

Japanskt julbord....haha ni är roliga!
 Men kanske kan vi följa med ändå!

VAB- vård av barn!

   
ooo, vad det är trist att vara hemma när man inte kan göra annat än bara vara hemma. Lilla Nelia har blivit jätteförkyld och är för första gången hemma från dagis. Vilket också betyder att jag för första gången skulle anmäla sjukt barn till försäkringskassan, oj vilken grej. Givetvis fungerade inte min id på nätet så jag fick sitta i kö för att prata med en mindre pigg dam, som iof. hjälpte mig med att få hem blanketter men mer än så var det inte. Det är som gjort att misslyckas med sådanna papper! Men mest synd är det ju faktiskt om Nelia, massa snor och en slemmig, hostig hals! Nu ska vi kolla på Emil, jar är rätt så säker på att jag skriver igen senare.


Dubbel grattis i dag!

                                                                         
                                                            Grattis Sussie 31år
                Grattis Selma 2år

bara för att!


Min fina man Robert och den då gravida frun Jag lite småsvullen 06.07.25

Energi i massor!

Nu när min mage känns bra eller bättre så har jag så mycket energi. Känns som jag kan klara allt, Kanske med undantag för skyltningen på jobbet. Hur lätt den än såg ut på papper så var det massa saker som inte stämde när det väl skulle göras i praktiken. Men jag gjorde det och det var kul, tack Lisa fö hjälpen! NU vill jag bara sova HELA natten, trots fullmånen! Återstår att se hur det går med det men hur som. JAG MÅR BRA!

Det är den här månaden det händer!

Alla Nelias kompisar fyller år. Alla fyller 2år. Nelia är störst men fyller sist, sådan mor/far sådant barn! Vore konstigt om hon skulle vara en liten plutt, det har hon ju aldrig varit! 4750g slå det om ni kan! Jag är såå glad att vi valde privat mödravård så vi träffade vårat mamma-pappa gäng. Konstigt, rätt ovanligt tror jag att man håller ihop så här två år efter födsel. Viserligen ses vi inte lika ofta som förut men det har nog mest naturliga förklaringar. Saknar våra träffas-varje-vecka tider, för så var det. En dag i veckan sågs vi mammor med barn, fika, promenad, och en massa prat. Vi höll inte inne på pinsamheterna utan tvärt om,.......ooooo vad jag saknar er! Vi förstod nog inte hur bra vi hade det, undrar hur det skulle se ut om vi alla skulle ha turen att få ett barn till, försök att få till en fika på stan då! Snart dags för en stor fest, så vi kan fira alla födelsedagar, fixar ni barnvakt eller???? Puss och god natt!
                        
Andreas Karro Elise       Jimmy Lottie Selma             David Sofia Vanja                    VI!


Marmorbruket!

I lördags var jag och Nelia på promenad i Krokek. Anna lurade med oss på världens varv. Det var super skönt med friskluft och jättertrevligt att träffa Anna men, aj aj aj vad mina vrister har träningsverk. men det var det värt, alltid kul att träffa Anna trots väldigt många påbörjade men dock inte avslutade samtalsämnen. Ibland har man helt enkelt för mycket att prata om. Tycker om dig vännen, när ska vi ta våran Sex in the city kväll??? Som sagt galet bra helg.


Tokigt kul karlfri helg!

 
Nelia skulle göra precis som  lilla Moa hela tiden, även när det var vädringsdags på köksgolvet.
Bilder säger mer än ord! Kul hade vi i allafall! Kram och hoppas ni hittar hit tjejer!

Utkast: Ledig helg, ...

Ledig helg, inget går upp mot en ledig helg! Tänk om..., men jag säger bara tänk om för det kommer inte ske. Inte inom en snar framtid i alla fall. Men tänk om alla helger var lediga helger, och alla arbetsdagar i veckan var mellan 8 och 16. Det vore nått det! Men så är inte fallet om man jobbar inom handels, och det är ju det jag gör, vet inte hur man gör något annat, men skulle bra gärna vilja prova! Inte bara för arbetstiderna utan för att prova mina vingar lite, känns som att jag vet hur det funkar att stå i butik nu. Vill ha en utmaning, upp till mig tänke

Behov!

Har sådant väldigt behov av att fixa och dona hemma, köper nya grejer men får inte till det. Vill så mycket men hittar inte rätt. Känns som man måste byta allt för att det ska bli bra. Är i alla fall inne på att sälja soffgruppen som vi inte ens annvänder     men som inte är alls gammal. Inte så ekonomisk att sälja men känns som vi måste. Någon som vill köpa eller någon som vet någon som vill? Skulle vilja ha den vita drömmen, men helt ärligt hur bra funkar det med barn?? Borde funka...., jag ska få det att funka!  Vitt, vitt, vitt!!!!

RSS 2.0