Cornelia tävlar

i prinsess ritning! Man kan vinna en väska full av prinsesssaker, och jag lovar hon gjorde verkligen sitt bästa! Nu är det bara att hålla tummarna 5 vinnare varje månad. hoppas hoppas hoppas!


vissa dagar gör man det bäst själv!

Varför ska man försöka få till en massa extra hela tiden, måste göra nått, måste träffa någon, få något uträttat! I vårat fall klarar vi oss bra själva men vi sitter oftast här och undrar vad alla gör en söndag som denna. eller vilken dag som helst för den delen, kanske är vi översociala, kanske har vi för lite att stå i om dagarna eller så har vi helt enket inga vänner. Jag är tjock, trött och lite väl lätt irreterad men har ändå behovet av att träffa vänner. trivs med att gåå här hemma och pyssla, städa och baka men hallå, man måste ju ut emellanåt för att inte helt stänga sig ute från det sociala livet- Varför ska folk hålla allt för sig själva, man blir ju inte piggare av att slänga sig i soffan varje kväll, inte gladare i alla fall. Nej, ibland undrar jag vad felet är, ska det var så här, vad skulle skillnaden vara om man bröt upp från allt det "trygga" här hemma och bara gav sig av på ett äventyr, one way ticket! Dom som skulle sakna oss skulle ju kunna komma och hälsa på och med öppna armar välkomna oss in när vi kommer hem och hälsar på. Skulle givetvis sakna min familj något enormt men kanske skulle man ta vara mer på tiden man har tillsammans och inte ta varandra för givet! Äh vad vet jag, nu blev det mycket text skrivet rakt ut...har du kommit hit så tackar jag för din stund, slutade du att läsa innan de här sita raderna hör du kanske till dom som aldrig skulle förstå ändå!

Ha en bra söndag tråkmånsar!

Härligt!

Nu har vi firat färdigt för den här gången, en lyckad eftermiddag med en något nerbantad släkt. Karlarna höll sig borta, helt rätt med tanke på att Mariadagen är för oss tjejer. Skulle ni vara någonstans så skulle ni passa i köket en dag som denna,,... men det vore väl lite väl mycket att hoppas på så jag tyckte ni gjorde rätt i att frånvara! Nästan som att fylla år, fick som alltid underbara överflådiga blommor från bigsis, TACK! Ett jättefint armband av supersnälla mamma, jag behöver piffasupp lite, TACK! Och sist men inte minst, en vårfin ögonskugga från äntligen hemkommna lillsis, TACK! Ja just det en paradisask från mormor också, TACK! 
NU, sängen... tack och godnatt!

Det luktar bullar här.

I dag har Cornelia och jag bakat ca 75 härliga stora varierande bullar av bästa sort. I morgon ska här firas Maria dagen som egentligen är på söndag. Det blir våfflor för hela slanten! Kanske en bulle också om någon vill ha!?

vi kör en dagens

fast det var i går, kännde mig lite fin trots stosa stora magen!

i dag har varit en bra dag!

Vi har njutit av solen som att det var sista gången vi såg den. Efter dagis blev det mellis i trädgården medans Robert skottade loss helt och hållet. Balkong och förråd tömdes på snö och runt hela huset längst med fasaden har vi numera en fin gång. Bra jobbat mannen! Cornelia och jag gick till skolgården och lekte. SÅÅÅÅ nice i solen! Men oj vad trångt det är i termobyxorna nu mera! I morgon väntar två läkarbesök och så är det ju bara 3 veckor kvar till snitt, om inget ändras i morgon förstås. Kram


sol sol..älskade sol!

Kännde ni som jag att det var lite lättare att gå upp imorse när solen sken in genom fönstret? Längtar sååå till vår och bebis. Vill shoppa bebiskläder i rätt färger, vårfina kläder min sötaste lilla cornelia, klä upp mig och mannen i fina skor och frächa jeans med snygga vårlätta toner. Jag vill sola, bada, strosa och hade bra bra bra!

strosa i solen med nyfödda Cornelia var inte heller helt fel!

not reachable!

Jag har ingen fungerande mobil, bara så ni vet. Slutade att fungera i söndags kväll tror jag. Hoppas kunna åtgärda detta i morgon! Kram

1336

så många bilder har jag beställt på Fuji de senaste 2 veckorna. Så himla bra sida med riktigt bra priser. De 100 första bilderna får man gratis. Inte nog med det, bilderna håller riktigt bra kvalite och leveransen tar typ 2 dagar. Där fick ni ett tips av mig!

bästa 30års presenten...

eller?? Jo det händer ju att vi pysslar lite nu och då här hemma. Senast blev det en drake som Cornelia sååå gärna vlle ge till Anna i 30års present. Presic vad man önskar sig i den åldern visst? Men hur som så blev den väldigt fin och det är lite soft och sitta och pyssla. Speciellt när det är snöstorm ute och kallt som ....


Tack tack tack!

Vill bara tacka Bästa Anna och Jonas för en jättefin, god, trvlig och god kväll i går. Sa jag att den var god????? Ni är sååå bra på att fixa och dona till fest och kalas, kan man hyra in er??? Kan inte annat än bli en lyckad kväll med ett värdpar som er. Värdpar.....det lät ju skoj, annvänder man ens det uttrycket nu för tiden???? Hur som, grymt bra, tack och god natt!
Obs. Robb kan verkligen tänka sig att köpa en bit skinka eller två,
om ni vill bli av med lite dvs., jag glömde ett par byxor,
Cornelia kännde att hon hade för kul med Olle i går så hon var för trött när hon vaknade i morse!
Sötaste kidsen!





Bakartagen

Har provat två nya recept i helgen, både med stor lycka. Har en favorit bakarsida som har helt grymma recept. www.kalasgott.blogg.se Provade att göra en trippelchoklatbrownie till fredagsmyset med familjen Havenslätt, den blev supersmaskig. Och så äpple muffinsmuffins i lördags. Kul att baka tycker jag, jobbigt att man måste smaka av allt hela tiden bara, får lite ont i magen av allt mjöl. Men tycker nog i slutändan att det är värt det!

glömde!

Glömde för en kort stund att det är torsdag i dag och nu är det bara 4 veckor kvar till snitt! Har bestämt mig för att fortsätta kalla bebisen lillmongot, så det så! Så i morgon kan jag säga att det är 3v och 6 dagar kvar, coolt!


I dag är det Frida

är det Frida i fredags var det Evelina, i går var det Sandra.................Alla dessa namn är namn som systrarna Andersson fått en gång i tiden. Alltså jag och min systerskara. Vi firar det inte så värst, men den 28feb är det Maria och det heter alla i vår familj, ja alltså vi tjejer. Inkl. min mormor och cornelia. Vi brukar fira det med våfflor. Den här gången står jag för våffelbakandet, det blir ett par kan jag lova. alla karlar i släkten är ju förstås också sugna!
Men det är nästa helg det, nu i helgen är det 30årsfest och släktbesök från pålsboda som står på schemat!

köp egna kläder era snyltare!

Sååå fräckt av er att komma hit och knapra i er av våra! NI är små men äckliga, hoppas vi utrotat er helt efter morgondagens attack. Eller var du bara en ensam rackare på jakt efter lite 100% ull??? Va va va var du ensam eller jobbar ni i grupp??? Äckliga är ni i vilket fall! Och här har ni inget att hämta.

Pälsängrar finns att hämta på Lokegatan, gratis! eller ni kan till och med få en slant om ni lovar att ta alla!

Jo, jag sa att jag är tjock!

I dag har varit den jobbigaste dagen på länge. Måste vara så att barnet är så högt upp imagen som den bara kan just nu. Känner mig sååå stor och illamående av alla rörelser där inne. Det är klart att det fortfarande är en härlig känsla att det rör sig men det känns som att den annvänder min magsäck som boxningskudde där inne. Bildbevis krävs: Kommer jag bli mycket större än så här????

KOmmentarer angående min enorma rumpa är överflödiga!

Jag är inte ens nära.....

oj oj oj, hittade en sida med cupcakes härom dagen, jag som brukar få en del cred för mina men här ligger jag i lä. Fast o andra sidan har jag inte riktigt jätt mig på att göra något liknande, man kan inte heller veta vad dessa skapelser smakar. Men wow dom är fina att se på!
Johan Franck 57 år

B L I X M A N - fotoblogg -

Grattis Bästa Anna!

Det är din dag i dag, det ska firas...på lördag! Hoppas du får en dag full av överraskningar och mycket skön sång. Vi har kännt varandra i 15 år typ, det är något jag inte skulle byta bort för nått. Du är en superwoman med många super krafter, en sådan där tjej/kvinna som alla vill vara som. Se var du är i dag och vad du åstakommit so far, klappa dig själv på axeln och säg....Fan vad jag är bra, för det är du! En riktig buissneswoman med huvudet på skaft som trots allt jobb och slit med högt uppsatta kontors råttor vet hur man har kul och kan njuta av livet. Vi har massor av äventyr bakom oss och jag hoppas på många fler framöver! Trots att vi passerat 30års strecket!

Massor av kärlek till dig idag vännen!

Från hela familjen Steiner

glad alla hjärtans dag!

Om syster/moster Frida var hemma skulle hon få smaka den häroch den här

Men jag tror hon har det bra där hon är!

Till er andra, fortsatt trevlig kväll på denna larvigt kärleksfulla dag!

tråkiga lördag!

Hade en trevlig start på dagen men nu känns det som dagen bara rinner i väg, och inget kul har den att erbjuda. Vi åt lunch på våffelstugan i dag, bra ställe. Kan varmt rekomenderas, speciellt om man har barn med sig. Bra lekhörna så man kan sitta i lugn och ro och prata. skulle köpt baddräkt till Cornelia men vi kom aldrig så långt. Tanken är att hon och pappa ska till badhuset i veckan. Annars rimmar det ju inte helt att köpa badkläder i det här skitvädret. VI VILL HA VÅR OCH VÄRME NU!

uppdatering...

Neutralt, fast kanske lite tjejigt eller? Men vad är det för mönster igentligen, i bland överraskar man sig själv, tror det är neutraliteten som tar överhand och gör det lite lättare att köpa innan man vet!


Kanske inte passar!

Har fått en del kommentarer angående mitt smeknamn på barnet i min mage, kanske har ni rätt.....lillmongot är inte så passande. Men jag har för många små runt om mig med smeknamn så det var det första som ploppa ur munnen. Jag får hittta på något annat tills nästa gång jag skriver om den!

torsdag=

5 veckor kvar till snitt, kan alltså säga redan i morgon att det är 4 v. och 6 dagar kvar. Det är inte långt! Köpte det första kläderna till lillmongot i går, var bara tvungen, så sött! NU, frukost!

inga byggare..

men en byrå hemlevererad av två starka karlar, en gammal byrå nerburen i källaren, inte helt lätt...jävla källartrapp! Garderobsinredning rekad, och en mysig eftermiddag med mannen på ingelstadområdet! Ja så har mormor och mamma varit här och med sig hade dom semlor, mums. Fattar ingenting, har aldrig gillat det tidigare men nu tycker jag helt plötsligt att det är smaskens! Gravid, va jag?? Kram
Fast det här är ju mormors hemmalagade semlor som bakades när vi hade landetmys!

live and let go!

En planerad söndag, blev lite oplanerad men dock så trevlig. Det var lösa planer som spikades lite tidigare i morse än väntat. Men vi kom iväg och jag undvek de annars så självklara utbrottet. Tog några djupa och la annsvaret i händerna på min man. Det funkar om man bara vågar släppa kontrollen, jag lovar. Har hört till de som tvekat länge men bestämt mig för att lämna över då och då, nyttigt för oss båda. Hoppas han inte gör det samma med sådanna saker jag tar för givet hör till hanns to do`s! Vilka, när jag tänker efter är fler än jag någonsin anat! Ser fram emot en vecka då det kommer hända ett och annat med bygget i hemmet, nu kan dom väl inte låta oss vänta längre???

pysselverkstad!

Här pysslar vi för fullt! Vårat tema är prinsessor och slott,. vill ni se???
Klart ni vill!


Tack bigsis för det fina pysselmaterialet!

Maginfluensan är på intågande igen!

Gillar inte när dom sätter upp varningslappar på dagis om diverse virus och sjukdommar som ligger i tiden. Anntar att det är i förebyggande syfte men får det ändå till att några fall redan är upptäckta. I dag satt där en lapp med instruktioner och rekomendationer om vinterkräksjukan. Men än fanns det inga kräksiga barn...........men hur är det i morgon tro?? Bävar för kräkiga barn, tycker dom blir alldeles för svaga och orkeslösa för att vara barn. Själv kan man inget mer göra än att tjata om vatten och torka kräks. NEJ TACK, jag tror jag hoppar maginfluensan denna gången.........det är OK va?

Jag är hemma.....

hela dagarna, jag blir tokig! Vad ska man göra när man ändå inte ska göra något, när man är ordinerad vila med benen i högläge??? Jo jag har fixat med alla våra kort på datorn, det blir ett par. vi har dom första digitala korten från julfesten -03. Känner att jag vill få dom utskrivna innan lillmys kommer. Men hallå, jag har kommit till Cornelias 1års dag. Alltså 2år kvar till nutid. Så visst har jag att göra, men jag sitter fortfarande hemma. Ska till barnmorskan i morgon och kolla läget, och så ska läkarintyget hämtas. Kanske ska lyxa till det med en Stan lunch!


6 år sedan alltså! Anna måste säga att du är riktigt fin i håret där! Och se ser vi riktigt snygga och unga ut!

bigsis och jag!


Har aldrig tyckt att vi varit så lika men hittade den här bilden i dag och såg en väldig likhet, do you agree?????

fun in the snow!

Vi har haft en underbar helg i Karstorp hos mormor och morfar och co. Massor av bus, mys och smaskig mat! Men nu är vi tillbaks i stan och alla måsten. Lämnade en storgråtande Cornelia på dagis i morse, inte lätt att vara starka mamman i alla lägen. Men så kul som vi haft det i helgen så förstår jag att hon ville vara med mig i dag med, vi är bästisar! Jag sitter nu och väntar på att få ge mig i väg till läkaren för ytterligare en bedömmning av bråcket i ljumsken. Kan med säkerhet säga att han kommer inte tycka att det ser bättre ut! Sen ska jag med raska steg ta mig till dagis för att återförenas med min guldklimp! O så kommer pappa robert hem i kväll, jippei!

Tack för BÄSTA helgen mormor och morfar, ni kan konsten att skämma bort oss!





RSS 2.0