Vackraste du!


vi softar en hel del faktiskt!


Det är mest Herman som passar på att vila upp sig dagtid här hemma, det händer att jag slumrar till på en filt i solen när Cornelia gör soppa av sand och omogna bär. Cornelia slocknar gärna i bilen oavsett om hon har en glass i handen eller inte! Robb....ja han är alltid tröttast av oss alla på morgonen , undrar om det beror på att han är uppe sist på kvällen????

svensk sommar!



Sötaste midsommartjejerna på väg att ta båten till Finland eller madagaskar eller kolmården! Hur som helst, inga rumpor gör sig så bra på bild som små vita nakenbakar!

Glad midsommar helg!


Vi hade en fantastisk midsommardag, Sverige är bäst en dag som i går!

tycker att det ser lovande ut!

fredag den 25 jun
TidPrognosTempKänns somVindFuktighetNederb. förändr.
02 Klart Klart 14° 14° 2 m/s SSV 60% 5%
05 Klart Klart 14° 14° 3 m/s VNV 80% 5%
08 Klart Klart 16° 16° 3 m/s VNV 75% 5%
11 Klart Klart 20° 20° 3 m/s V 57% 5%
14 Delvis molnigt Delvis molnigt 20° 20° 4 m/s VSV 55% 5%
17 Klart Klart 22° 22° 4 m/s SV 52% 5%
20 Klart Klart 19° 19° 5 m/s V 56% 5%
23 Klart Klart 13° 13° 4 m/s V 80% 5%

Check!

Inlines-check!
Skydd-check!
Tighta snabba kläder-check!
Rädd-dubbelcheck!

Första rundan är avklarad, grattis till er alla som såg mig. Jag såg garanterat inte er, min koncentration låg till 100% på underlaget. Jag var rädd som f_n men efter ett tag gav det med sig och jag blev genast lite för säker och flaxade vilt med armarna för att upprätthålla balansen. Jag kom hem hel och ren, hoppas det känns i kroppen i morgon!

2 av 50

2 dagar av 50 avklarade och vi är båda ense om att göra det här till en vana. Men så är det alltid, man är så possitiv och kaxig i början sen går det bara utför! Men det är ju så lätt när man väl gört! I morgon står powerwlk och simmning på schemat. Var så vresig hela förmiddagen för att jag inte kom iväg på min löprunda, men när middagen var förbered, herman matad och Nelia slumrade lunch så var det äntligen dags för min runda. Nej jag sprang inte hela varvet men jag är nöjd med att bara ha gett mig ut! Och här ifrån kan jag bara bli bättre och starkare!

förra årets toppform, snart är jag med igen!

här har det varit kalas!


Robbs present från mig var ett 50dagars tränings program som vi ska genomföra tillsammans! Jorå serni, vi börjar i morgon. Simmning, löpning, cykling är några av de sporter vi ska utöva. Vi ska äta som vanligt men komma igång med träningen på riktigt. Vad fick han? Tillbehör så som vattenflaska till cykeln, träningströja, proteinshake och ett sällskapsspel för att bryta av lite. Jag tror han blev glad, kul ska vi ha i alla fall!

Familjen Andersson och Johansson kom med det här underbara olivträdet, med golfbollar som topping. Och lika glad för det blev jag men gladast blev nog Robban!

Det bjöds på Farmors bästa marängtårta med chokladdoppade gubbar, mums! Leilas kladdkaka med vit choklad toppad med färska bär. Rabarbermuffins med farinsocker, vaniljkgrädde och en jordgubbe på toppen. Hallogrottor!

Anna och Sophia smaskade i sig av godsakerna!

It is my husbands birthday to day!

Och det ska firas, han som inte tycker om att fira! Den går vi inte på nästa år. Hoppas din dag blir underbar och att du inte surar för min pressent, välmening gubben välmening! Ni får veta senare!

yeah baby yeah!

sex-nu är det gjort!

Jag har sett den, jag var skeptisk utan att själv tro på det, jag gillade den, är 100% nöjd och har fortfarande Sarah Jessica Parker som wanna be! Ja hon har blivit äldre och det synns men hon är sååååå fin! Som mitt bio häng, bästa Anna panna Falk! Om jag skulle åka till Abudabi så skulle du vara given, det vet du!

can´t get enough!

Min familj är mitt allt! Dagar som idag lägger jag i spara arkivet och tar fram en dag då det känns tufft!

sommar sommar sommar


finaste finaste du!

två Kärlekar på väg till kiosken!

Som vanligt efter maten tar dom en tur till kiosken (atg-spel). Dom är för fina dom där två, hand i hand!


Kolmården

En heldag med dagis på Kolmården, vilken dag...sol, bus och smaskig matsäck(massäck)!

Tjejgänget!

när dom andra gick på delfinshow fick Herman och jag tid för lite fotografering!

Morfars gästspel...

Ja tack och gud vad gott! Med smak av päron och cognac.

Här har ni min fina morfar

Han skulle säkert också gilla den här osten!

Lukten av storstädat....

Me like! Raka vägen hem och storstäda efter att jag lämnat av Cornelia på dagis. Herman var exemplarisk och sov igenom hela processen. Jag har inte dammat men det är damsuget och avsvabbat på golven. Toaletterna är klinisk rena och det luktar ajax i hela huset. NU?? Handla lite, baka bullar, långpromenad när barnen lagt sig! Det här kan bli en riktigt bra dag. Vi hörs!

Såg nått jag gilla

var på fika hoss grannarna i dag och såg något jag verkligen gillade.... fyller jag 30år snart eller???!
Har spanat runt bland hennes verk på nätet och hittat flera jättefina tavlor som jag skulle kunna tänka mig. Det här var inte den som grannarna hade och kanske inte heller en favorit. Men som jag brukar uttrycka mig -oj så fin! Lisa Rinnevuo heter hon, och jag gillar!

fast learner!

Snart pratar han 5 språk, garanterat!
Söt är han i alla fall! kolla här!


rumdansen

vi kör hårt på nått som kallas rumdansen här hemma! Cornelia gör det helt klart bäst av oss alla!

i feel pink!

Har i dag addat en ny färg till köket med omnejd. Tycker mest om vitt vitt vitt men känner allt mer ofte att jag behöver färg! Vad tycks, jag är nöjd i alla fall.

besatt

jag är som besatt av sol och värme och så får jag det här i trynet när jag vaknar...storm och gråmulet! Jaha vad hittar man på idag då????
Vi hade en som alltid mycket trevlig kväll med oceanfields i går. Grillat med alla dess tillbehör, mums. Tack!
Stora tankar snurrar i våra skallar regn vs sol, nära vs långt långt bort, karriär vs livskvalite. Vem har sagt att livet ska vara lätt??? Fast inte har vi det svårt heller!

Vi fick i alla fall lite kvällssol!

man får vara glad för det lilla! me löve the sun! Fram med kameran när ljuset är på din sida.


det var då det.....

Jag vet Anna jag hade fel...det är 11 år sedan vi tog studenten! Jag har funderat hela dagen om jag skulle bjuda på lite bilder från den dagen, och här kommer det! Varsågoda!


Till alla er som halkade med på en bild....rätt åt er! HAHAHAHA

pirr pirr..........

.Det pirrar i min kropp som att något stort är på gång, som att jag är förväntansfull eller nyfiken. Mysig känsla, vet bara inte var den kommer ifrån. Känner mig nöjd men ändå inte, vad går jag och väntar på eller vad har jag gjort?? Har haft en bra dag, pratat en hel massa med kusin(sorry du fick visst inte en syl....), Haft en behglig eftermiddag med Cornelia och herman, bakat och lagat riktig husman-falukorv och stuvad färskpotatis. Är det allt det här som gör mig pirrig???? Vem vet??? Kram på er!

12 år sedan

Stämmer det Anna??? Grattis alla Studenter!

inte rättvist!

I kväll var det min tur att smyga ut när  det var läggdags. Jag hade stora planer på en välgörande powerwalk. Men ok då kan vi väl se till att det regnar lite sa vädergudarna för sådan karaktär har hon inte så att hon ger sig ut om det regnar. Dom har så rätt, här sitter jag i stället med en skål jordgubbsglass och tjurar. Är det ingen som kan ta på sig uppgiften att ta med mig ut även en dag som denna???? Jag skulle vara otroligt tacksam! Skulle till och med kunna tänka mig en löparrunda, jo jag lovar!

favvobloggare!


Det här är ett inlägg som jag bara måste föra vidare. Kolla min favvobloggares fina tänkvärda inlägg och sug åt er! house of philia

vad ska man plantera???

Har i dag lagt ovanligt mycket energi på plantering. Men ännu inte planterat något. Det är ju så svårt att veta vad som funkar och inte, så ska det ju gärna vara lite fint också. Jag gillar lavendel, såg att det fanns en ljusrosa variant. Det skulle kunna vara något kanske. Och massa fina ljuvliga rosor. Vill helst ha gräsmatta ända in men det funkar visst inte. Några tips och råd kanske, det är en torr och solig till halvsolig plats.

Man sover bättre tillsammans!

Herman har varit orolig hela dagen, tagit små korta naps. När det var Cornelias tur att krypa ner hade bästa sövaren Robert begett sig till golfbanan så hon fick inte heller någon ro trots att jag annvände alla pappas tirx. Efter många turer hit och dit hamnae vi alla tre i den stora sängen och som på beställning somnade alla, ja inklusive jag på mindre än 10minuter. Det blev en timme senare än vanligt, men det var mysigt!

trodde det var sommar nu.............

men brrrrr vad kallt det var på väg till dagis. Ser ut att hålla i sig en vecka eller två framöver, skulle ha stannat i Turkiet, eller kanske hoppat på flyget och åkt vidare bara. Spanien kanske, vi mår bra av att vara på semester eller hemifrån/borta, väl hemma känns allt så ...........komplicerat, inveklat och infekterat!

orkideer med klass!

De här fantastikt stora och fina orkideerna köpte jag till min födelsedag i sep. förra året. Dom höll länge men tappade till slut alla knoppar. Jag har inte haft mage att göra mig av med dem och det har visat sig att det lönade sig, för nu blommar dom för fullt. Såå fina!

Nyköpta!


Nya knoppar!

Väldigt annorlunda sätt att blomma!

finaste lilla du!

Du är så fin när du sover lilla tjockkorven, men varför sover du natt när det inte är natt än???

Sara sara, bara sara!

Det är en av mina äldsta vänners 30årsdag i dag, jag önskar henne bara det bästaste bästa av allt. Men jag tror hon har fått överdos av det på sistonde så hon får spara det till en dag som inte känns lika fylld av kärlek som de rostrippande kärleksberusningen hon nu befinner sig i. Vi ses i morgon slaskproppen! Puss

Side- Turkiet



we are home and alive!

En vecka går fort men det var alldeles lagom. Vi har haft det jätte skönt och allt har fungerat bra. Buffe är bra för barnen och gott de första dagarna, men det är same same i längden. Man äter och äter och äter...lite julbords effekt faktiskt. Vädret var underbart, alldeles lagom varmt och soligt. Vi har träffat fina människor som förgyllt vår vecka med massor av skratt och glädje. Cornelia har "avverkat" sin första semesterflört, han hade fööör blöta pussar! Herman fortsätter att vara exemplarisk, sover äter och skrattar med jämna mellanrum.  Vi kan det här med semester och njuter av varje sekund! Men det är alltid lika skönt att vara hemma igen, och vilket väder att komma hem till, jo man tackar! Turkiet och Side stad får vita kameler över lag medan ryssarna och leverkött får en hel drös med svarta!

Bilder kommer inom kort!

RSS 2.0