bra med en syrra som underhåller!

Det är ju ihelt omöjligt att underhålla sina underbara barn hela dagarna, då är det bra att hae en underhållande dotterso showar för lillebror!


Hallowen!

var är alla busiga barn, här har vi väntat i flera timmar nu är vi så trötta att vi tror att vi svimmar. massor av godis har vi i vår hall med utanför dörren står ingen unge pall!!!!



SCARY HALLOEN!

när söta arga lilla Cornela gett upp hoppet om alla busiga barn (som aldrig kom) tillslut gått och lags sig och somnat sött kom ett helt gäng och knackade på. Jag tvekade först på att ens öppna dörren, när jag så hur många dom var rusade jag upp till Cornelia, skakade på henne och sa: Dom är här nu, vakna! Men nej nej, hon sov och missade allt. Nämn aldrig det för henne, gissa om det skar i en mammas hjärta när hon missade hela showen. Som att somna i från tomten på julafton, så peppad var hon för halloenbus!

Onsdagen är slut!

Onsdagar är i regel en trevlig dag tycker jag. Jag har tillbringat större delen av dagen med att leta efter vinterkläder till Cornelia, inte lätt. Jag är ju rätt bestämd av mig också måste jag medge. Didrikson-slut. Polarn-slut. Stadium fanns...nästan. Fel stl i jackan tror jag. Att det ska vara så svårt och att man ska börja så tidigt gör mig tokig! Kommer drömma om jackor i natt, drömmer så konstigt på sistond. Verkligt och intensivt. I morgon är det maskerad på dagis, mammabarnpass på Actic, bästa Linda kommer hem och Robb ska till mariestad. Det blir en bra dag!

Saknad!

Min storasyster kommer hem om två dagar.....saknar henne så! Vem ska jag ringa när jag behöver ringa någon??? Vem ska jag fråga dumma saker som jag redan har svaret på??? Har ringt lillsis och mamma redan, nu vill jag prata med dig bästa bigsis. Jag har köpt en jättejätte fin tröja till Olle bus idag, bara så du vet!

Cornelia ska på kalas

Hon blir lätt lite uppspelt när hon ska iväg på något kul, har lite svårt att sitta stilla och blir lite lätt iriterad när det inte går som hon vill. Sådan mor sådan dotter!

Färdig, nu är det bara att vänta!

Man kanske skulle kunna leka lite med Hermans stol i väntan på att få åka.....

Eller måla lite kanske... Yes nu är det gags!
Oooo, ge mig paketet då mamma..
. men ge mig den då, vad gör du sluta!

Nu räcker det, jag vill inte vara med!

Jag går nu!

Vet någon hur man får till en översättningsfunktion???

Skulle så gärna vilja att några avv våra engelsktalande vänner kunde följa oss i vår vardag, on request!
Frida kanske du har väl inte så mycket för dig om dagarna??? Snälla! Big sis Linda är fortfarande i Kina, saknar henne sååå. Vi ses inte så ofta men vi hörs varje dag, oftast mer än en gång. Hon är snart hemma igen med kappsäcken full av Kina guld! Trevlig helg på er!

ajajajaj!

Det känns i kroppen idag, hårt pass i går. Men det är såå skönt samtidigt. Har slagit till med ett träningskort till mig och mannen. Så är det nu någon som skulle vilja komma hit och ta våra barn en kväll iveckan så vi kan köra ett pass tillsammans så ni mer än välkomna. I dag....snö....kul...NOT! Lite tidigt, inget jag grämer mig så värst mycket över. Kommer vara borta om en timme eller två. Röjar dag här hemma, vi är alla klädda i våra mysigaste kläder och alla gör vad dom känner för. Tur att jag känner för att städa annars hade nog inte det blivit gjort. Julkännslor någon???

hugga tjacka!

Afrotime, inget barn med denna gång heller, konstig mamma jag är då!

Bolibompanamnsdag!

Vilket skönt påhitt för alla som inte har sitt namn i almenackan. I dag var det Cornelia som var bompa namnsdag namnet, om vi har firat! Klart vi har. Bakelser på sockerbagarn, mums!

VARFÖR KOMMER DET INGEN FÄRG???



Alltså mamma varför kommer det ingen färg ur den här tuben........SPLASCH.......OJ nu kom det!

Moster Fridas verk!

Hon är ju rätt skön den där lillsis Frida, hon var förbi här i går för att säga hej då innan hon lägger sig under kniven! Läs hennes blogg så förstår ni, i alla fall så fick Cornelia stora kramen och pussen och så till lilla snoriga gosiga Herman.... en puss i pannan kan han väl få i alla fall. Sagt och gjort!


LYCKA TILL PÅ OPERATIONEN I DAG, RING OM DU BEHÖVER NÅTT!

tar ett glas vin...

och pustar ut. Det blir lite för långa deagar i mellanåt. Så befriande när båda barnen äntligen sover och man bara kan skita i allt! Jag menar det inte på ett elakt sätt det där med att barnen ska sova, dom behöver ju det,hihi! I morgon är det dans och träff med a & j på schemat, tror det blir en härlig dag! Härlig kväll på er!

Tips!

Ett litet tis till fars dag, kolla in den här fina tavlan som Robert fick av Cornelia för 2år sedan. Finns att klicka hem på ISA design. Den och mycket annat! Nu i helgen har hon fri frakt på alla beställningar, passa på!


Soft!

Herman körde på en aningen relaxed outfit idag på stan, min finaste lilla korv!

Ja ja ja

Jag vet bara inte riktigt vad jag ska skriva om, jag vet att man måste uppdatera oftare men helt ärligt....just nu har jag inte så mycket att skriva om. I dag har jag kört mamma-barn pass, bestod i dag av för mig riktigt klurig stepp.  Lagom tills vi skulle gå vidare till nästa övning så satt det...nästan. Afro som var förra veckan var sneppet roligare men det här uppfyllde sitt syfte det med, att komma ifån och ta hand om mig själv lite. I dag lämnade jag till och med Herman hemma, han har varit lite grinig ett par dagar med tänder på G. Träningsverken kryper sig på och vi hoppas på en mysig eftermiddag med glada barn!

Hur det gick på kursen...., jo då men det är svårt. En system kamera är inget man lär sig över en natt!

på kurs med kurt!

Big sis och jag ska på fotokurs idag, basic för våra systemkameror. Ska bli spännande, var ett tag sedan man satt i skolbänken. Ska koppla på stora öronen och suga in allt, i like foto men jag har så mycket att lära!

Här är härliga karstorp där jag växt upp, visst är det helt underbart!

pink päppelmojs!

Se och njut!



nytt försök

Jag började på ett inlägg förut och hade kommit en bra bit, något kom ivägen...typ ett hungrit barn eller en uttråkad Cornelia. Hur som gick jag ifrån datorn och någon valde att klicka bort mitt inlägg! OOOOO hallå, taskigt! Ingen erkänner, nu sitter jag här igen men kommer inte bli färdig nu heller. Snart trillar Man och barn in med Mcd till middag.....jag som hade planer på söndagsstek. Jag lagade äppelmos med sis och mamma igår, mums! Finns inget bättre en halvupptinat mos , sås potatis och stek! Nästa söndag kanske!

Det är fredag gott folk!

Huset är städat, maten är lagad och uppäten. Ett barn sover det andra sitter klistrad framför en film med ostbollarna i högsta hugg. Tränat för andra dagen i rad, inte en vana men en bra början! Jag har en ny jacka som hänger i min hall, varje gång jag går förbi den ler jag stort, längtar efter vintern och klämmer lite på luvan. Den är sååå fin och jag är så nöjd och tacksam för att jag tog mig ikragen och slog till, kommer inte ångra mig, i love it! I morgon är en fullspäckad dag, jag ska för första gången i mitt vuxna liv göra äppelmos. Big sis och jag åker ut till lite mer erfarna mamma för en husmors lektion i äppelkok!
Vad har ni för planer för helgen???

afrogirl!

I dag har jag och Herman skakat våra rumpor på ett mammabarnpass! Jag har träningsvärk redan det kommer bli olidligt!

Massor av fina barnkläder.....

vad ska man göra??? FÖr fint för att slänga eller skänka, fixar inte tradera eller blocket. Klädbytardag, finns det någon eller ska man kanske dra i hop en själv. Någon som har bra tips annars?? Jag har även blivit stödperson till syster Lindas alla barnkläder så är ni intreserade av pojk stl 0-6år eller mina flickkläder 0-3år samt hermans urvuxna kläder. Bra vinterkläder finns!

Kranskväll

Ni som har varit med förut vet vad som gäller, för er andra kommer här en kort förklaring. Vi samlas på Akleja i Söderköping för en mysig kväll med stor julmysfaktor! Vi binder en varsin krans som dekoreras med valfritt pynt, därefter fixar vi alla julens klappar i butiken så vi bara kan ta det lugnt resten av tiden fram till jul! '

I år bokar vi Tisdagen den 7december kl. 18.15, först till kvarn!
Har ni en större grupp så ring till Linda 012115008 och boka själva till ett annat datum!

varför varför

jag hinner inget, eller tar jag mig inte för rätt grejer??? Hittar inte det jag söker, får inte tvätten ren, slutar aldrig att plocka undan. Bajsdag, om ni ursäktar uttrycket!

höst=fint

var ute och busa lite i dag, tur att Cornelia gillar att vara med på kort för jag kan inte sluta fotografera henne!





pratkalasfrdag

oj oj oj vad jag har pratat i dag och lyssnat, underbar dag med mycket tankar och diskussioner. Tack söta Ni för att ni orkar lyssna på mitt babbel!!

RSS 2.0