Middag!

Blev sen lunch på jobbet så nu sitter jag här med hela 12 rån med alldeles för mycket smör på i magen. Måste nog nutralisera med lite fil senare. Tokigt det kan bli, vi har en riktig matidetorka här i huset. Hjälp oss gärna med recept eller bjud ohem oss på middag, vilket som passar er bäst!
= Middag

I dag får bästa cyckeln stå hemma!

Det blir bil i dag!

Pepp för en ny vecka !

Drömde konstigt i natt, men drömmen gjorde mig pepp inför en ny arbetsvecka, bra! Eller är det kan ske all tid jag spenderat med min alldeles underbara dotter den här helgen?? Man skulle lätt kunna säga att vi har överdoserat i kärlek denna helg och det behövde vi nog alla 3! Har haft bästa helgen på länge utan att göra något speciellt. Har upplevt en en gång att det spontana och enkla är rätta medecinen. Har insett att det går att få två barn i samma ålder att leka hur bra som helst, bara man ignorerar tanken om att man ska städa upp efter allt dom drar fram. Hoppas det inte blev stopp i damsugaren av alla pärlor Andreas! Tack för en mysig söndag Svärtinge familjen! Tack för bästa kvalitetshelgen familjen Steiner!
Nu kör vi jobb jobb jobb och så en ledig helg till!
från nicke nyfiken i lördags, min stora tjej!

Tack!

Tackar matte innerligt för en ledig helg och lovar Andreas att sälja min lördagsdel i morgon i stället. Lördag Söndags ledigt som hemma hos en "vanlig familj"!

lillasyster ursäktar

hejhej alla. det är lillasyster som skriver.
det var ett fruktansvärt tjatande på mina systrar, så jag tänkte försöka fixa och städa lite på deras bloggar. tyvärr är jag nybliven "vuxen" och därmed jobbaholic, så tid är inte det jag har mest utav. men jag ska göra mitt bästa för att tillfredställa er alla och mina systrar så fort som möjligt. sålänge följer ni väl vår heta uppdatering?! Linda, Tessan förstås och så lilla jag.

KRAM frida

det är tidigt värre

Jag är uppe supertidigt i dag, men det är det värt! Men shit vad dålig jag är på att sova när jag vet att jag snart ska gå upp. inte ofta jag ställer klockan, cornelia är våran personliga klocka här hemma. Nej nu drar jag, bye bye!

Det går fortare än vad man tror!


ny design tack!

Ja nu ser det lite plain ut, tanken var att jag skulle snygga till sidan lite men..........lill sis fick jobba hela veckan!!!!! Shit happens!

va? Jag hörde inte!!!!

Många gånger vet man inte hur man ska bete sig för att hinna allt man vill, måste, beräknas göra. Men jag har en plan! jag ska bara göra det jag själv tycker är viktigt och låtsas som att jag inte hört något annat, bra va! Nu kör vi , ny vecka, nya utmaningar!

Lunch med mamma/mormor!

Det är inget vi är bortskämda med! Cornelia och jag åkte till lilla mysiga Söderköping för att träffa mormor i fredags. Det gjorde vi rätt i! Vi hade en jätte mysig långlunch med mat bus och lite shopping. Det gör vi gärna om! Skulle nog kunna tänka mig att bo i Söderköping om det inte vore för att jag blir så tokigt trött när jag kör bil. Men annars så!


Stackars liten!

Lilla fis Cornelia är sjuk. Hon har feber och ser så krakig ut, som en liten fågelunge! Nu sussar hon sött men bara en liten stund till för snart är det dags för en supp ( alvedon som stolpiller) Det gillar hon inte! Kan förstå henne och speciellt när hon ligger och sover så skönt. Men hon är brinnande varm! Man är inte kaxig som mamma när barnet mår dåligt. sov gott och håll er friska!

Men oftast så är hon ju frisk och tokig!

host host...usch vad ont i halsen jag börjar få!

Nej nej inte jag . men en kund som jag tog betalt av i dag säger plötsligt så,,,,,men hallå håll käften och svälg som pernilla whalgren sa! Jag vill inte veta och jag vill inte bli sjuk! Lilla nelia har feber i dag och är hemma med pappa robert. Puss familjen! Hemma vid 19.30!

Så ligger det till!


Och vi är så lyckliga...men väntan är lång!

män som hatar kvinnor....

Så kall, förnedrande, skrämmande och otroligt bra! Varför har vi väntat så länge med att se den???

är det sommar???

Känndes konstigt varmt i natt, kanske var det därför jag hade en äckel päcklig spindel som kröp på min hals, undrar var han var på väg....till mitt öra eller???? Han kom inte så långt, jag slog till och kände hur det splascha till, somnade om och vaknade i morse med en död spindel nedanför sängen. Fy.....fy fy! Var tvungen att springa upp och tvätta öronen på en gång. Men nu är jag ok! Låt dagen börja!

den blev bra....

en bra dag, med bra resultat! Nu väntar två lediga dagar, någon som vill leka???

unnar mig själv sällan något extra!

Men nu ska jag det, för mina underbara vänner och arbetskamrater har gett mig pressentkort på Cissi´s skin and beauty. Tack tack tack! Ni är bäst!

ser fram emot morgondagen...........

I dag har varit en lååång dag med huvudvärk och nackont, handlar nog mest om att jag vant mig vid att vara hemma och kopplat av nu i 4 dagar. I morgon blir garanterat en bättre dag. Börjar inte förren 12.00 men innan dess ska jag göra något jag längtat efter. Länge! avslöjar mer i morgon. Till er som ännu inte varit och kollat in NYA JC! Kom! Vi har fått det så himla fint, och det finns massa fina kläder till både tjej och kille. För lite insperation kan ni gå in och kolla på Lisa´s blogg! En bit ner på sidan finns mycket av de kläder vi har i butik. bra jobbat lisa, skicka dom till huvudkontoret omedelbart bums!

i dag är ingen vanlig dag.....

för det är min födelsedag! Så det så, jag blir 29år idag och lika glad för det är jag men gladast är nog räven! Vi firar och firar och firar i dag, och igår och i morgon. Men sedan får det vara nog, nått stopp måste det finnas tyvärr!

Skål och grattis bästa Tessan!

RSS 2.0