den ligger nere ett tag!

Upptäcker hur mycket annat det finns att upptäcka! Kolla in om en vecka eller två! Har lite att klara av tills dess, but ill be back!!

Söndag

07.00 Mamma jag vill se på Dora! Ok, så var det bara att gå upp, vad gör man inte......
09.30 Frukost ute i strålande sol, det är livet!
10.00 Dags att måla lite i källaren, mindre kul. Sparar det till i kväll! En vägg av fyra är ju ialla fall klar.
10.30 Snabb blogg och in i duchen för att kasta sig iväg till jobbet.
From kl 16.07 i dag SEMESTER semester semester i 2 veckor! YES!

LIVET ÄR UNDERBART!

Löpning..........

.Går relativt fort och känns effektivt, barabappapa im loving it! Tro jag fått in snitsen nu! Milen släng dig i väggen, jag sattsar högre än så. Eller först ska jag nog klara milen! Tack och godnatt!
Jag bjuder på den!

Oliver Filip Apelstav


Nu är han döpt!

Vår present till Oliver

hej o hå!

Shit vad jag har kämpat med att få ordning på rean i dag, i morgon kör vi 50% på allt i butiken. Jag hoppas och tror på mycket shoppingsugna människor. Hjälp oss tömma butiken så vi kan öppna med en ny snygg butik till skolstart. Ja ja hur som är jag där hela dagen i morgon!
 Kram

En liten

bildref. till tidigare inlägg: Man skulle kunna säga att det regnar! Den dagen blev riktigt bra ändå, svrige har sin charm även när det regnar



                                                       

b.t.w

Min dag har varit fantastisk!

det skulle ha funkat....

om det hade varit i dag som jag skulle springa den där milen hede det funkat. Jag var grym i spåret i dag, bra pepp för nu gäller det att hålla fast vid den känslan ett tag framöver. Jag sprang inte en mil men är fast besluten vid att jag hade klarat det, det räcker för mig!

man skulle kunna säga att det regnar idag!

Då kommer jag än en gång på mig själv med att känna ett otroligt lugn i magen. Blir så stressad av den svenska sommaren, varför? Jo den är så kort och oviss! Om vi hade 3månader solig och varm sommar så behövde inte allt göras på en dag. Utflykt, sola, picknick, grilla, plocka blåbär. När jag nu skriver det här tänker jag, men va fan sluta vara så tjurskallig, allt det där går att göra även fast det regnar om man så ska sola solarium. Men det blir inte samma sak, det vet ni också! Visst kan det vara charmigt om det börjar regna när man är på utflyckt och man i panik rafsar i hop allt och sätter sig under en stor ek, men inte lika kul att planera en picknick i vetenskap om att det kommer regna hela tiden. visst?

Men som sagt i dag är magen lugn och vi ska på dop, tyvärr ett utomhusdop men det styr dom säkert upp på nått vis! Vi har köpt en helt underbart fin tavla från Isa form. Verkligen värt att ta en titt på hennes sida. Jag har skrivit om henne tidigare när jag köpte en tavla till farsdag där. Ta en titt!

jag tror det vänder nu!

det är dax!

varning!

Tänkte bara jag skulle göra som så många andra och varna för dyra telesamtal på mobilen. Har under de senaste veckorna haft ett återkommande nummer som jag missat att svara på. Som tur är! NUMMRET ÄR 0914521870!
Efter att ha kollat på eniro så såg jag att det var ett kännt fifflar nummer som man absolut inte ska svara på eller ringa upp. Då kan tydligen teleräkningen stiga med tusenlappar!

Håll koll på displayen innan ni svara, finns annat kul att lägga de pengarna på!

annars då???

Nej det är sant fortfarande inget vettigt! Kanske måste sluta med det här bloggandet om inget nytt ämne dyker upp snart. Off to work soon!

jag har gett upp....

eller finns det fortfarande hopp! jag sk ju för faaan springa en mil om 1månad. Är det någon som har tips på att komma igång??? Känns inte som att det funkar med socker metoden.
Hjälp!


onsdag

tre jobbar dar kvar sedan helg, skönt. Det har varit en del att göra i veckan, anntar att det är vädret. I dag fyller soffiproppen Sophia år, så det blir tårtkalas efter jobbet. Mummsigt! Nej, det är faktiskt så att jag inte har nått att skriva om riktigt. Bättre att göra lite nytta och försöka få i väg oss till jobb och dagis. kram
jag vill på semester igen!

regnet är tillbaks

och visst myser vi alla lite i dag, lite mysigt är det att frysa lite, ta på sig tjocka tröjan och åla sig i ett par jeans. men bara för några dagar, sen vill vi ha sol igen, tack!

off to work!

dagens kluring???

när är vi nöjda,  blir vi nöjda? Vad betyder det att vara nöjd? Räcker det att vara nöjd eller ska man sträva vidare?
Sällan är något/någon bra nog!

ja eller vad vet jag..................?

Tack Anna och Moa!



Lite sent, men ett stort tack för en supertrevlig dag med bad och bus och till slut lite lugn och ro och vuxen prat. Tack för husrum och super god mat, när får vi bjuda igen?


Jag målar och

målar och målar var dag! Tredje kvällen i rad som jag målar väggar. Får liksom mer gjort när jag jobbar, semester är verkligen till för slöisar! Men nu har jag en lååång snedvägg kvar, undrar om jag ska sätta robban på att göra den. I morgon är det lördag och jag jobbar, efteråt ska vi till Kusin Cissi och Daniel på grillning. Trevligt! Kom in och shoppa lite i morgon vettja, vi har 100 kr rabatt på alla jeansshorts utöver all annan rea förståss.

Det är sååå varmt!

Jag klagar inte absolut inte men shit vad svettigt. Snart ska vi ut till poolen i Karstorp, inte en minut för sent.
Som sagt jag klagar inte men jag är inte heller mer än svensk så kanske att det låter lite klagit ändå!


RSS 2.0