Celine`s dop!

I går var det dop, tack för en mysig dopfest! Därav allt mitt pysslande tidigare i veckan.

Älskat att måla med vattenfärger, blir som ett barn!

måndag.....

igen! Jag blir lika förvånad varje gång. Vad fort en helg springer förbi! Veckorna bara rusar iväg och snart är det vinter igen. Det gör mig inget, längtar lite rentav. Till vad...... att kunna ta på sig en extra tjock tröja, tända ljus, dricka varm choklad och baka lussebullar! Jag tycker om sommaren men den är så oberäknelig Så jag får spunk på den. Julen är föör stressig och allt där imellan alldeles alldeles lagom! Dax för jobb och dagis, vardag! Me like vardag också, förväntningarna är inte så höga då!

jag har en skaparådra

säger man så eller heter det så??? Hela natten har jag suttit uppe och skapat, ser det som avslappning. Tills jag reser mig upp och känner hur knasigt jag suttit i xantal timmar. Jag har så många bra egenskaper som jag skulle vilja dela med mig av eller fördjuda mig i. I går delade jag med mig av dessa till min man Robert, han läste en bok för tillfället samtidigt som han såg på sporten, tror inte han var riktigt med på noterna men i bland måste man bara få skryta lite om sig själv...man mår bra av det. Jag föreställde mig själv på en jobbintervjuv för det där drömjobbet( vilket det nu är) Jag vet vad jag är bra på till och med bäst på, men jag vet också vad jag har problem med och svårt för. Jag är inte så bra på siffror, men det börjar ta sig, jag avskyr när det inte händer något och när jag inte kan styra med något. eller när det är massor att göra men ingen hugger in! Jag vill leda, jag är kreativ, handlingskraftig (är det ett ord?), har social kompetens och vet hur man uppför sig.
Någon som vill annställa mig????

tillsammans är vi oslagbara, även om jag är rätt stark själv!

trots även i sömnen!

Jag blir tokig....men anntar att det är jobbigast för henne själv. Det bråkas och drömms på hög nivå här hemma om nätterna. Helt plötsligt skriker hon bara rakt ut NEEEEEEEEJ! jag hade den, du får inte ta den! MAMMMMMMMMA!
När jag frågade henne vad hon drömmde svarade hon (fortfarande i sömnen) Mattias tog den och han får inte det! Det är kämigt att bli stor och inte sova på dagen. Igår somnade Cornelia först i mellanmålet och sedan smög hon i väg och la sig till rätta i sandlådan, tur att fröknarna är observata! Skönt ändå att hon har dagis, skulle bli låååånga dagar för pappa Robert annars. Tror det räcker med 3 timmar på ef. tills jag kommer hem. Nu är det breekie time!


En helg fylld med trots!

Oj oj oj vad jag har kämpat med humöret i helgen. Robban har varit i väg på den årliga golftuneringen tors.-sön. Jag kan bara meddela att det är tufft att vara mamma i bland. Men trots trots har vi haft en kul dag med Anna och brorsbarnet Olle. Vi har matat änder, lekt i stora lekparken och ätit uderbara våfflor på Färgagården. Perfect väder för en heldag ute. Efter all lek slocknade jag och Cornelia 2 timmar i soffan. Anntar att vi hade några att ta igen efter några knackiga nätter och arga dagar! Till kvällen gjorde vi en Baconpaj som Nelia inte alls gillade så hon fick rester. Jag tyckte den var god iallla fall. Skitunge!
Ledig i morgon och räknar med att få lite gjort, får väl se hur det blir med det!!!
God natt!




Storasyster bloggar!!!!

Jo men visst, det ska vara en JOBB blogg! Gå in och kolla vetja!
www.aklejatrend.blogg.se

Familjen!

Helgen har varit en riktig familje helg. Alltså min familj, Familjen Andersson. I går var en hel dag med mamma och senare på dagen även Pappa Lucas och George. Robban var hemma och kolla på fotboll medans Nelia och jag myste i Karstorp. Det blev svampplock som ledde till ruggigt smaskiga kantarell mackor. En underbar dag som inträffar alldeles för sällan.
I dag har jag och stora syster gjort stan utan barn och karlar, händer också alldeles för sällan. Det hela avslutades med TJOCKA släkten kalas på Cissis och Daniels land.

Tack Familjen för att ni finns, NI är BÄST!


fredag!

I dag förväntar jag mig en hel tokig dag med massa shoppingsugna kunder. Sen är det helg, ända tills på tisdag. Långledig, jo jag tackar! Ser ut som att det ska bli lite sol också, bra tajming! Hur blir det då med det omtalade midnattsloppet, nej det blir det inte! Av en rad olika anledningar den ena värre än den andra så har vi bestämt att vi ger några andra chansen på bucklan i år. Men en dag i gammla vänners lag blir det med all säkerhet. Söndag ska kusin Cissi firas, vad hitta på att ge???

Nu måste jag fixa mig lite, ligger nog tilloch med efter lite efter det här, kom in och hälsa på om ni har vägarna förbi!


vad har du gjort i sommar???

Jag har byggt en glasskiosk och en tjejrobot! Det var larvigt skoj!



varför????

I dag har jag kommit på mig själv flera gånger med att gått runt och varit riktigt irreterad, nästan förbannad. BUT WHY??
Jag har ingen förklaring, ilkskan över de snodda cyklarna borde ha lagt sig. BTW ska jag få en ny cyckel i morgon, men jag kommer inte ge upp letandet efter de gammla.  När jag hittar dom ska jag låsa dem med mina nycklar så dom inte kommer någon vart, sedan ska jag sno tillbaka dem. Bra va? Men det är nog inte därför jag är sur nu, måste komma på vad som är den underliggande faktorn. Jag är ju en glad människa!


vad är väl en solig sommar dag....

när man kan gå till jobbet i spöregn! Mig kvittar det faktiskt just nu, men sol är att föredra.

the Aussie family!

Dom kom lite smått oanmälda men väldigt välkommna, Stannade en vecka i casa de Steiner.
Med dom har man aldrig tråkigt, alltid något på gång!
Roger, Collen och Logan våran Ausssie family!





Oj vilken stor familj vi är!



Var är Lille Logan mamma??? Cornelia har väldigt svårt att förstå att vi inte kan åka och hälsa på Logan lika väl som att vi åker till kusinerna. Svårt att förklara också!

Kan dröja....

Har ingen inspiration, har gjort en massa roligt sista 2veckorna men orkar inte skriva om det. Kanske kommer lite bilder.










Många mer kort finns!


RSS 2.0