semestern är slut.....

men bara för den här gången. Nu ska jag jobba 4 veckor sän har jag 2 veckor till. Känns helt ok faktiskt. Hoppas ni som har semester fortsätter att njuta av sommarsverige, till er andra(bigsis) jag håller tummarna för att du får fint väder när du har ledigt.

grubblar fortfarande!

plus att jag tänker på min stackars stora syster som inte har någon tid över att njuta med sina barn i sommar värmen. Bara jobb jobb jobb! Önskar jag kunde hjälpa! Du är bäst sis, men glöm inte dig själv!


kanske....

kanske borde jag, kanske skulle jag. Hänger det på mig??? Nej fan heller, jag har försökt, men utan respons, vill inte lägga mer tid på att grubbla men skulle bra gärna vilja veta vad som blev fel. Eller?
I bland är det inte meningen bara anntar jag!

There are many fiskar i sjön men vissa man fastnar lite mer för än andra.

Stora starka Morfar!

I dag har varit en super bra dag! Cornelia och jag vaknade vid åtta tiden, Robert hade redan gett sig av till golfbanan så det var tjejernas morgon. Vi packade badväskan och åkte till Morfar Stigs land. Vilket ställe, här är det alltid lugnt och skönt, soligt och välfyllt med fikabröd. Morfar hjälpte oss ut med båten, hunden Wilma fick vi på köpet! Det blåste rätt bra så vi höll oss i närheten, Cornelia satt och ropade efter pippis pappa på de sju haven och vinkade in till morfar och britt som en prinsessa. Vi matade änderna och såg en äcklig snok ringla sig i vattnet. Ja ja morfar jag vet, den är mer rädd för oss än vad vi är för den! Kanske vågar vi bada nästa gång! Sen åkte vi hem till pappa Robert som stekte pannkakor så det räcker ett år framöver. Ett snabbt dopp i poolen, och i väg till Karstorp. Där var det fullt hus som vanligt, massa bus och matlagning med mamma. Tacka vet jag den Svenska sommaren, solen gör oss så glada och lätta!

Morgonsol på trappan!
 
                                                                                      
                                        Stora starka morfar!




Ja, det är klart vi ätit choklad!


Tack för en super bra förmiddag Morfar och Britt!

Lite bilder från semestern!



 















Hemma igen!

ja alltså vi kom ju hem natten till i går. Det har varit en superduper bra resa. Höll dock på att bli ett mindre lyckat slut. Vi var med om en jordbävning som sträckte sig till 5 på r.... skalan(hur stavas det månne). Det var superduper läskigt, vi var inne på hoteller när det hände och jag överdriver inte när jag säger att jag trodde allt skulle rasa i hop som ett korthus. Det varade inte mer är 10sekunder men oj vilka långa sekunder. Vi srang ut till poolen där resten av svenskarna satt, dom kännde som att hela poolplattan flyttade sig fram och tillbaka i sidled när det hände. Det kom ett efterskalv i form av en våg nere på stranden, den gick upp bra mycket men absolut inte som en tsunamivåg. Otäckt var det! Skönt att det var dags att åka hem den kvällen. Man fick sig liksom en tankeställare, känndes inte som att det var lika viktigt att få till sista brännan längre! Nu är vi i alla fall hemma igen och jag har en vecka kvar på semestern. Här finns att göra så det är väl bara att sätta igång.

samos önskar

Glad midsommar på er alla, hoppas ni inte regnar bort. Här lyser solen!Puss

samos...............

fortfarande underbart.......................................

Vi har semester!

Är på Samos och har det superduper jätte bra! Det är klarblå himmel hela dagarna, det blåser en hel del nästintill storm, men det funkar! maten är underbart god och Cornelia har träffat massor av kompisar ( Vilket ger en sol galen mamma mer tid i liggande position!) . Besöker hamnpromenaden varje kväll, det här är semester på hög nivå. I morgon blir Grekisk afton med ozo och sovulaki, mums! Ses där hemma på söndag. Kram

Kanske ger mig på en uppdatering med några kort senare!

Du är bäst Frida!


Inte nog med att du fick asbra betyg, du är snygg oxå! Skit- unge!
LAV YA!

kolmården!

När man var lite så var det ju grymt stort att åka till kolmården, men alltså nu......nej det är sådär stort faktiskt. Vi hade tur med vädret och alla barn var glada hela dagen. Inga olyckor, delfinshow och bamse teater. En bra dag! Och visst smittar de små barn skratten av sig sjukt mycket. Trötta i både ben och skrattgropar sitter vi nu här och känner oss nöjda över vår första dagis utflykt. Nu har vi börjat packa till Samos, jag har verkligen inga kläder att packa ner. Så svårt att åka i början av sommaren när man inte hittat några favoriter ännu. Säger som Robban....Det är faktiskt ingen modeshow vi ska på!
 Tacka fan för det!

vad gör björnen där uppe, vad sker om han ramlar ner!


Lilla söta Eco, var det så han hette? Helt sjukt att se hur männskligt dom rör sig och bär på sin bebis. Trodde länge att det var en människa i apdräkt som satt där, helt allvarligt!


hahahahahaa!

nedräkningen på sista arbetsveckan innan semestern har börjat, dag ett avklarad! I morgon är det utflykt med Cornelias dagis och vi ska med. Det blir en hel dag på kolmårdens djurpark. Oj oj oj här förbereds matsäcken men stor M. Hoppas på uppbehåll och glada barn i morgon. Lovar att uppdatera i morgon kväll. Våran första dagis utflykt, oj vad spännande! Eller??

Självklart!

Frågan var öppen.... du får väldigt gäna följa med. Trodde du jobbade, du gör ju trots allt det då och då. Du är ju grym på att shoppa också, lite för bra kanske??? Önskar vi hade två karlar hemma som såg efter våra barn bara så vi kunde shoppa på rikt! Kram sis!


Hurra hurra hurra!

Ett stort grattis till min lilla slaskpropp Sara i dag för det är hennes födelsedag. Hoppas du får en underbar födelsedagshelg för vet du???...Hela helgen är din! HIHIHI, det är du värd.


Ledig helg!

Nämen vad tokigt,,,, jag har ju bara jobbat en dag denna vecka! I morgon ska Nelia och jag shoppa på MAXI oj förlåt Anna, Ingelstad shopping! Fika någon?? Ha en trevlig helg alla!

de små krigarna...

tänk att jag inte såg dom?? Måste var grymt bra smygare och många är dom säkert också. Men hur som hels smög dom sig på när jag trodde hoppet var borta, i min lugna sömn tog dom över sin mark igen och utplånade allt det onda, mina bästa måbra bakterier har gjort det ingen. Satt ner fötterna och visat vem som bestämmer! Hoppas inte någon liten dumming gömt sig i de klippiga bergen, i hopp om att förökarsig och slå till igen. Nej nu tycker jag att jag fått min dos för den här sommaren och jag förväntar mig inget annat än en frisk och fin sommar!

btv. Vi har bokat resa till Samos den 13juni, JIPPPEI!
         http://www.doryssa-bay.gr/english/intro.htm

         Barabappa pa im in love in a hotelresort!

roande!

Det är roande att se att jag har en värsting peak i besökstatistiken under de dagar jag absolut inte ens varit i närheten av min blogg. vadan detta??? Jag skulle bara gå in och säga att jag fortfarande är dålig och ser inte någon bättring smyga sig på heller. FAAAAN jag vill vara frisk, jag vill jobba, jag vill busa med Cornelia och pussa henne i massor. Jag vill gå på visning på bryggan i krokek med anna i kväll, jag vill vill villl vill viiiiiiillll vara frisk! Hur ska jag bära mig åt?

sjuk sjuk sjuk

jag är nog lite sjukare än sjuk just nu. Halsfluss och en jäkla feber som vägrar släppa taget. ill be back så fort jag är med igen.

RSS 2.0