Det är konungens dag i dag!

Grattis Kungen, hoppas du får en härlig födelsedag!
Grattis din gamla tok, har tyvärr inte möjlighet att komma den här gången. Har valt att prioritera mina "vanliga" vänner i dag, men lovar att välja bort dem till Viktorias födelsedag, firar vi som vanligt då eller???? Jag tar med en platta Norrlands guld, du vann ju förra gången! Säg till frugan att ta med väskan hon lånade till Nobel middagen. Förresten, sjukt dyra stugor på Öland i år, är det ok om vi sover i lekstugan hos er om det inte löser sig med skatteåterbäringen innan festen???


nu blir det naket!

Har ett par bilder från förr och nu, går väl knappt att avgöra vilka som är vilka va???



tiden går fort när man har roligt, och det har vi!
Hon förgyller varje dag för oss, våran Nenne penne!

tokigt!

oj vilket välanvänt ord, i alla fall av mig. Tror kanske att jag annvänder det lite för mycket, tokmycket, Vad tokigt det kan bli!

favvos!

+ + =  EN DAGENS, TACK!

ME LIKE, BIG TIME!!!!!

hemma på min gata i stan......

Nu är våren/sommaren här på riktigt, i alla fall i vår trädgård. Det är så fint med alla tulpaner som pluppar upp här och var. Fick lite lökar av min morfar och Bitt när jag fyllde i september, det är de lila och vita helt underbara, Tack igen! Sen är utemöblerna på plats och grillen inkörd och nästintill utkörd, j...la grill, tror på en gasolgrill nästa gång.  jag njuter, gör inte alla det så här års????






söndagslyx funkar för mig!

I morse kom Robert med den bästa iden på länge.... frukost på Skandichotell. Klockan 9.00 var vi där och mysigt värre var det. När vi kom hem igen var det bus med Erik som gällde! Cornelia har blivit bästis med pojken rakt över gatan, smidigt!
Nu blir det lunch och njut av min lediga söndag!
 Hade!


sol!

Känns igentligen inte som att jag behöver skriva något mer, solen gör folk så trevliga, det blir som att bege sig till utlandet så fort solen tittar fram. På stan märks det väldigt tydligt, några surbullar finns det alltid men dem väljer jag att ignorera big time dagar som denna. Hepp på er, ses vi på stan i morgon eller????


hon klarade det!!!!


Grattis till körkortet lill sis!

vad är du värd???

Är man mindre värd för att man inte har en plan??? Är livet uppbyggt på så sätt att det fallerar om man inte följer en plan??? Hur ska man kunna följa en plan som är oklar??? Många frågor blir det, väldigt få svar! jag har ingen plan och har nog heller aldrig följt någon, inte någon storartad sådan i alla fall. Tror nog på ödet eller gör jag??? Har förstått att varje litet val vi gör leder oss in på en ny bana....förstå vad många banor vi svängt av för att välja en helt annan riktning. Hur många tänk om ska man dra på sig under en livstid???? Jag känner mig nöjd med de val jag gjort fram till i dag, tror inte det skulle kunna vara bättre på något sätt, eller kunde det??? Ja det är klart det kunde, jag skulle kunna ha klarat av en utbildning vid det här laget och haft ett välbetalt jobb med bättre arbetstider och en lockande karriärstege...... men helt ärligt, det behöver ju inte betyda att jag skulle vara lyckligare än vad jag är idag! Eller hur? Och faktum är att det där hinner jag kanske med senare i livet och mina banor tar mig dit vill säga.

Tänkvärt!


skönsång!


Grillat är gott!

I går var en ledig lördag, gillar lördagar skarpt, fick en hel del gjort och avslutade dagen hemma hos familjen Bäckstrand med skönsång och grillning. En härlig dag/kväll med mycket sol och lek. Nu ska jag snart iväg till jobbet.
Trevlig söndag på er!

Grattis

Nu har lillasyster Frida klarat uppkörningen, grattis! Nu har hon bara teorin kvar, helkonstig ordning men så är det. Ingen är nog mer lättad än jag. Slipper äntligen höra Robert och Frida tjafsa och bråka om övningskörning. Hade inte stått ut en dag till! För som storasyster/fru så får man höra båda sidorna och måste försöka att hålla sig neutral i rätt läge....det var inget för mig! Så grattis och tack sis, se till att fixa resten nu också så ska du få en glass på Halvars! HiHIhI!

hemma igen...

oj vad vi haft det bra! Är så nöjd med resan och att allt gick så bra med Nelia när vi var borta. Skönt att veta att det funkar, för en sådanhär resa gör så mycket . Måste kunna unna sig något extra i mellanåt. Och det kan man lätt säga att vi gjort! Mycket shopping och underbart god mat, en och annan drink och så några öl på det. Hopppas och tror att resten av gänget hade det lika bra som jag. Tror fridas bilder är mycket bättre än mina men lägger ut några bara för att!

LONDON

Vi ar har nu och vi shoppar, ater,gar och dricker hela dagen lang. I kvall ar det fridas fodelsedagsmiddag som galler. vi ska ata japanskt och dricka massor!

Puss

Påsk var det här!

Håller fast vid tidigare uttalande om att jag gillar påsk bättre än jul. Inga krav bara fröjd!


Nu är väskorna packade och vi beger oss till London....efter många om och men!
2 av oss på akutenbesök
1 outhämtat pass

Funderar på om man ska se det som tecken????

jorå men visst

Känns helt ok att ha spenderat ännu en dag på akuten. visste redan från början vilken avdelning jag skulle till men dom ville inte lyssna på lilla mig. Så istället för raka vägen till gyn så fick jag spendera 5låååånga timmar i ett rum på akuten. suck, det suger att sitta på akuten och tycka synd om sig själv. Slutsatsen blev samma som sist, en systa som spruckigt och släppt ut fri vätska i buken. Känner mig bättre i dag, så antagligen så är det på rätt väg. Det var nog så att systan sprack på väg till jobbet igår, därav plötsligt storgråt på lagret. Sorry Lisa om du inte fick gå tidigare, men det funkade verkligen inte.

Hoppas jag är fit for fight till måndag=London!

den är med mig var jag än går...

min onda mage alltså, men jag vill inte klaga för i dag har jag jobbat och åkt direkt till påskfest med tjocka familjen...ehhh släkten, och jag klara det, lite krämpor får man väl räkna med men det är det värt. Min mamma och pappa är verkligen världsbäst på att laga mat. Och i dag hade mamma fixat med påskäggs jakt i trädgården, gjort karta och hela kittet. Vilken dröm för alla barnbarn, önskar jag hade varit med. tror syster Frida har en massa fina bilder från dagen( den började innan jag hade slutat). Jag tycker bättre om påsk än jul, just för dagen i alla fall.


Mamma och pappa är bäst!

Glad påsk på er alla!

hur ska man tolka symptom?

Jag känner mig totalt deckad men ändå helt ok, har feber från och till och mår illa mest hela tiden. Kan det vara den där pastan på olearys eller kanske fibertabletterna för att hålla magen i form? Eller är det så att det handlar om för lite sömn? Snillet spekulerar, men inte blir det bättre av det. Det är nog bara att pallra sig i väg till jobbet och göra det bästa av dagen.

Har mått bättre, men way sämre också!

mob blogg...my as!

har försökt att få iväg inlägg från mobilen två dagar i rad nu men nehe då, det vill sig verkligen inte. I dag är en mindre bra dag, min mage sparkar bakut och huvudet slår vålter, tänkom man hade så mycket energi själv någon gång. Kanske blir det bättre efter lunchen. Kram ses på stan!

LONDON

boendet i London är bokat, tror det blir toppen bra, ser verkligen fram emot lite kvality time med lill sis. oj vad shopping det ska bli, hittar man inte något så funkar alltid NIKE-town, och träningskläder är skoj! Och skor, kanske en ny väska. OOOOOwiihi vad kul!

Man slutar aldrig att förvånas!

Jorden är allt en bra konstig plats, undrar om man någonsin kommer att sluta förvånas över det märkliga släktet människan? Vad är självklart och vad är oklart?
Mycket underligt ska man vara med om!

STRONG, STRONGER, STRONGEST!

Det är mig jag menar, efter en enormt seg dag på jobbet som igentligen gick väldigt fort kanske speciellt med tanke på att jag slutade 17.00 så gick jag efter att ha avnjutit middagen som för övrigt stod på bordet när jag kom hem ut. är ni med??? Cornelia ville gunga på skolans gård och hennes ord är min lag, vi gungade klättrade, sprang och cyklade. Dags att gå in och ta itu med sov rutinerna, lätt hon somnade 19.40. Lite lagom såsig och oinspirerad började jag dra på mig gåutochgåkläder. 19.53 sprang jag....jag sprang ner till Nautilus och hade egentligen en väldig lust att köra boxpasset men fortsatte förbi och hemåt igen. klockan 20.27 var ja hemma igen, shit vad man kan om man vill! Eller om man bara ger sig f..n påt! Nu vänta te och knäcke och viloläge i soffan. Tack och godnatt!

helgen är avklarad!

Nu är ännu en helhelg på jobbet avklarad, smidigt värre! om en vecka drar vi till london jippie! tre dagar med shopping och  god mat. Det blir toppen. Någon som her några bra tips om london, nått man inte får missa! Robban kan ju i och för sig stan rätt så bra men kör gärna samma race varje gång. Inte nog med det jag är ledig hela helgen innan vi åker också. NiCE!

omstart!

i dag börjar jag om igen, sprang i morse och det var bra kännsla i kroppen. nu väntar jobbet, upps är nästan lite sen!


Just det nu är det fredag igen! Grattis till helg!

solen våran vän!


I dag har jag och Cornelia varit ute nästan hela dagen, fixat lite påskfint i och utanför huset, har kommit på att jag gillar påskens pyntande rätt mycket faktiskt. Inte tuppar och sånt men alla härliga lökväxter och fina färger. Bra sätt att välkomna våren. Vi har till och med fått till en påsktårta som vi lyckligtvis fick hjälp med att äta upp när mammaoch min mormor kom på besök. I bland bakar vi bara för att göra något! Tokigt, för det slutar oftast i att vi måste bjuda hem någon eller bjuda bort oss, bara för att bakverken inte ska vara förjäves.

Vi kom aldrig till Stockholm, kanske ni förstått!

I morgon är det jobb igen, i 8 dagar i streck, jippie!!!!!!

Nelia och jag, vampyrer!


Det hann att bli mörkt innan min pappa och robert fick på sommardäcken, men vi hade inga problem att roa oss!

i dag kom våren på rikt!

i dag kom våren på rikt! Underbara vår, välkommen!


Stockholm-Norrköping

Står i valet och kvalet, är ledig i två dagar nu och har funderat på att åka till stockholm. Men det finns ju alltid så mycket man måste göra här hemma.......Eh va faan det lutar mot sthlm i allafall! Vi får se!

RSS 2.0