i morgon .......

är det äntligen dags! Frisören kl.10 sååå på tiden. Vet inte hur eller vad men det kan inte bli sämre det vet jag! Till kvällen blir det käk med fina vännen! Ser fram emot morgondagen!

jag har pysslat lite här hemma..

efter lite om och men har jag med stor hjälp av Cornelias farmor och mormor fått till dom här sköningarna.

Vad tror ni om att måla benen svarta?? Den här ska vara i Hermans rum, ett verk helt och hållet av farmor.



Till Cornelias rum, sååå härlig! funkar som ni ser bra!

Här har jag sytt ett spjälskydd helt från scratch, det var inte lätt så ös gärna på med kred för det!

tips!

Ett litet tips till badsugna familjer. Gå in på http://www.medley.se/medley/ och skriv ut en 50% erbjudande på bad för hela familjen! Om ni inte gillar att bada själva, skicka iväg barnen med en kusin, hahahahah det gör jag i morgon! Tack Cicci!

jag har rensat skosmatten..

vad har du gjort???

det är måndag

och måndagar har alltid varit kända för att stå för ny början, påbörjan och ett nytt försök. Röja i garderoben, städa köksskåpen osv.. Om man inte har ett jobb att gå till i dag så tycker jag att vi lika väl kan börja. Nu kör vi!

det är måndag

och måndagar har alltid varit kända för att stå för ny början, påbörjan och ett nytt försök. Röja i garderoben, städa köksskåpen osv.. Om man inte har ett jobb att gå till i dag så tycker jag att vi lika väl kan börja. Nu kör vi!

Våffelkalas!

Efter lek i parken satt det fint med lite våfflor, igår var en bra mammaledigdag återigen i gått sällskap!
Bring them on!

testing testing!

Min kamera är min underhållning om kvällarna, sorry mannen men så kul är inte sporten! Så nu testas det för fullt här hemma. Ikväll ska den med på kalas i Karstorp, får se om den fixar mindre belysta motiv oxå.

Orkideerna i mitt hus!

Ni som vet vet ni andra kan följa hela storyn här under kategorin Orkideer



Pics from to day!

Vilken härlig dag det varit idag, varmt och skönt och i trevligt sällskap.
Min kamera har varit med ut och det blev en hel del bra pics. Mycket att lära men tro mig,
det finns lite kunskap undangömd sedan fotokurserna i gymnasiet.

JA, han bajsar!

Lilla sockersöta Stina, storasyster upp i dagen!

SALE på Akleja Söderköping!


Dom där två kommer bli så tighta, KÄRLEK!

Det var dåligt med kunder i kiosken idag.

Mohahahahahahah!

Min nikon är bäst!

ip adresser

att det gick så lätt att kolla upp dom visste jag inte, man lär sig nått nytt varje dag! I dag har jag tilllagat laxbiffar, det var oxå något nytt för mig. Gott var det!

I morgon smäller det, jag ska dit...ska du???


Mitt brev till OLW

Vilken chock! Var på ica maxi i norrköping i dag och sprang i all hast förbi en väldigt trevlig tjej som delade ut smakprover på era nya chips. Provade pizza och pickles and mayo, lätt val. Gurkan vann! Efter att gjort allt jag måste i hemmet innan min egentid i soffan så var det dags att bjuda mannen på nyheten jag bara var tvungen att köpa. Dom smakade ingenting, skakade förbrilt på påsen i hopp om att smaken fanns längre ner. NEJ! Min påse har nog smitit förbi kryddavdelningen. Gissa om jag är sur????? Lite, men mest besviken. Jag längtade efter de där chipsen hela kvällen!



Vad tror ni, blir jag överröst med chips nu eller???

Jag har en liten tänkare i mitt hus!



Bilder tagna med min nya super fina bästa kamera!

Jag har fått ett nytt hus!

Ja eller det är klart vi betalat för det men inte jag för det var en present. Jag är så lycklig, det är så nytt och fint alldeles oförstört! Massa bra funktioner som jag inte visste fanns!










Hahahaha det är såklart min nya kamera jag skriver om. Ett Nytt kamerahus från Nikon. D5000 med ett AF18-105 RV objektiv, typ!

MIn sis har en tävling!

Anntar att jag inte har någon chans att vinna så försök ni i stället! BTW så har jag ju redan fått ett Humanity armband av henne i 30års pressent, bästa Bigsis!

Var med och tävla här!

lördag!

Har en hel del på schemat i dag, men var tog orken vägen? Ska sightsa runt med london peoples på norrköpings gator och torg, kul väder! Nej, det får bli en lååång lunch i stället! Det kör vi på, och en lååång fika efter det! Nu känns det bättre! Just det sen kommer dom hem hit på mat,vin och bus. Jo vi ska visst busa lite, för bästa Olle bonk kommer hit, yes!

förvälld och klar!

Känner mig oxå förvälld eller uppsvälld kanske är mera rätt ordval. Min mage gör ont av gårdagens bullintag! Mitt huvud gör ont för att nacken är klen efter allt rensande av svamp. Mina ögon svider av för mycket dator. Mina rynkor i pannar djupa av allt grubblande! Annars då, jo tack det funkar!

i mitt fönster.....

står glas och grönt o skönt. Diverse ätbart, gillar`t!

Många på raken nu......

barab så ni inte missar!

Kvällens middag!

Mat inspiration hämtad från NYA Buffe! Korvlåda med dijonsenap, Mums! Falukorv från Britta och Lennarts, falukorv av den bästa och så lite starkare korvar till det, kul med nya smaker. Risk för att man kör fast på samma gammla vanliga recept i mellan varven.

Tror dom här två gillar varandra!

Herman tar sig an rollen som den äldre killen och skyddar lillfisen Love! Sötisar,
ni kan nog ha det riktigt skoj ihop i framtiden!

vad jag menade med det??

Syster, mamma och jag!

tillsammans plockade vi nog närmare 7 kg svamp idag. Det är lycka!

härliga skog!

lycka lycka lycka!

det är nått jag ska....

göra idag men kan inte komma på vad. Tandläkaren kl 16.40! Men nått annat förutom det, VAD??? Nu kommer snart kusin Cicci för en promenad, tur att man har någon som drar med en ut i bland. men gud, vad var det jag skulle göra i dag>>?>???

min man kan!

I dag gjorde han fattiga riddare till familjen! Helt rätt brekki när man partajat kvällen innan. Sen fixade vi lite i trädgården, snabb lunch och så bio för mig och Cornelia. Nice dag, nu sover snart barnen och jag med kanske för den delen. God natt och trevlig start på den nya veckan i morgon!

så här blev det!

Det var en jätte kul kväll hos Madde igår, med sjukt många fula friller! Jag trivdes rätt bra i mitt krull men det var rätt nice när den väl åkte av måste jag säga.



berör

Vissa människor berör mer än andra så är det bara! Läs den här fina tjejens blogg, men var beredd på att inte kunna sluta läsa!

glömde säga....

att den där förkylningen jag gått och burit på sedan Hermans dop har verkligen gjort sig till känna idag, hoppas på att det är det sista som ska ut nu så att jag vaknar frisk som en nötkärna i morgon. Men visst är det en otroligt går och trist dag idag????

ännu en sådan där dag!

Jag har så många kloka vänner/ bekanta. Dom är så säkra, målinriktade, fokuserade och som sagt kloka. Jag känner mig så vilsen och osäker i många lägen, jag har åsikter och tankar om saker och ting men det kommer sällan ut rätt när det väl kommer ut. Känns som att jag babblar på mest för att säga något många gånger. Några av mina vänner tar bort osäkerheten i mig och får mig att fokusera och tänka logiskt. Livet är inte en dans på rosor alltid men låt oss tro det annars fallera allt helt och hållet. Vi måste se framåt, tro på oss själva och tro att vi gör det bästa av livet. Vårat problem.....vi har för mycket tid! Andras problem.....för lite tid! Vem har det sämst/bäst! Same same! Det gäller nog bara att prioritera i slutänden. Jaha nu blev det ett sådant där dystert meddelande igen, det bjuder jag på!

Min lill tjej!

Helt plötligt sa hon bara att -jag vill ha kort hår som pappa! Fast efter lite pratande om saken så kom vi fram till att hon menade till axlarna, puhhh! Sagt och gjort här har ni en stolt tjej med page!

Nu så...

Det blev varken mycket städande eller bloggande gjort igår, det är inte så värst ofta det blir som jag tänkt om dagarna. En familj på 4 har många viljor att rätta sig efter. Hur som, i helgen ska jag på 30års fest. Känns skönt att få njuta av att någon annan har fixat och trixat lite. Men helt lätt tema har hon inte valt den där madde, peruk och svart klädsel. När man har en peruk på sitt huvud vill man gärna klä ut sig till någon, min peruk har ingen att relater till. eller jo fast nej, men det blir bra ändå.
Jag har en lilla syster som spenderat alldeles för mycket av sin lön på min 30årspresent, a pair of nice shoes from vagabond, tack så mycket. Tror nog hon ville poppa till bigsis lite.

förlåt!

Herman är hemma, det blev ett kort besök då alla prover var ok. Fram och tillbaka på en timme. Lite slemlösande medel och lugnande ord och råd till pappsen. Nu mår han bättre, sover inte nått vidare och låter fortfarande väldigt råsslig , men han är ju en glad skit den där Herman så vi märker ingen större skillnad i mellan varven! Har en hel del att dela med mig av känner jag men just nu måste jag prioritera mig ett tag, det har varit lite mycket fixande och planerande och kalasande ett tag. Måste bara låta allt sjunka in lite. Men det har varit kul och jag känner mig så älskad av alla nära och kära. Att fylla 30 var inga problem, vad som kommer nu......vem vet? I morgon är det städdag, kanske jag får lite tid över för att visa upp lite mera fina presenter!

avd 15

jag har haft en jätte bra dag i dag min 30årsdag! Men lagom till lungnet infinitt sig i casa Steiner vaknar en liten gris till liv. Herman och pappa Robert har på invändan av telefonist på1177 begett sig till vin.och avd 15 för att kolla Hermans andning, det låter segt och slemmigt och väldigt rossligt. Man vet ju aldrig när man ska dra gränsen, vad är ok och vad är inte ok??? När sjuksyster hörde Herman i telefonen tyckte hon-inte ok. MEn jag tror hoppas att dom snart är hemma igen och att läkarn sa att det var helt normalt, kommer att vara bättre i morgon. Bättre att kolla en gång för mycket, visst! Svårt att gå och sova nu, sötkorven min kom hem!

hunnit med en hel del...............

innan 30-strecket! Hur gammal jag än blir i morgon så har jag världens bästa barn och en underbar man vid min sida! Älskar er!


Lördag....igen!

Helt otroligt vad fort veckan gått, jag fyller ju 30år i morgon helt otroligt!

lilla nyfödda jag och min vackra mamma

1år


här sitter morbror Svenne och jag, ca 9år. där slutar bilderna i mitt album, det var väl då jag började ta kort själv typ. fortsättning följer,.......

skapande på olika sätt

det är lite olika vad vi väljer att göra här hemma när vi är i pysseltagen. 

Robert och Cornelias tusenfoting

Lilla Stina i lingonskogen by me, ur alla små brokiga böckerna!

filmtime!

Bodyguard! En film som aldrig kan bli fel, nu paus och fotboll. Snart klistrad igen men utan snacks.....åt upp allt första 10minuterna! Man kan ju alltid göra nått, typ gegga! När ska jag växa upp igentligen och inse följderna av en mugg med grädde socker och kakao!!!!! Men gott är det!

härliga torsdag!

I dag ska jag ge mig ut på stan och kolla in höstmodet, taggad till max av denna underbara sol som lyser med sina härligaste varma strålar! I helgen ska det bli kalas igen, släkten denna gång. Det är ju faktiskt inte förrän på söndag jag fyller. Pratade om 30års kris med mamma i går, känns som att jag skulle kunna vara en het kandidat. Vet inte så mycket om nått som komma skall i mitt liv just nu, mycket på gång men ändå inget! Men jag får bara hoppas att mina fina barn fortsätter att ta all min tid så jag slipper tänka på "krisen".
Som jag brukar säga....- Vi har det för bra för att ha det dåligt!

Kram på er!

BTW. ni har blivit fler på sistonde, kul!

tänkte på dig Lottie!

Det här med barnrum är ju så kul, men lite trixit samtidigt. i förrgår träffade jag lotties lilla Stina, sååå söt! Den här bilden är till Stina och hennes rum, tyckte det påminnde om tapeten ni valt!

RSS 2.0