choklad

gör människan glad! har längtat så och nu ligger du äntligen i min mun och smälter! Tack andreas för tian, ill pay you back!  måste ut oc jobba nu. Har någon missat att vi har 25% på allt i butiken hela helgen??

min första systerson

Adam har alltid varit väldigt speciell för mig, till en början för att jag blev moster för första gången förstårs. Men med tiden har min lilla " fis" satt många frön. Vi har alltid "boundat" lite mer, busat lite mer och pratat lite mer. Det är väl kanske det senaste året som han varit lite okontaktbar för mig. Han har lekt med sådannt som jag inte alls förstår mig på. Men för ca 2veckor sedan tror jag vi hittade tilbaka lite. Han blev glad när jag kom och hälsade på uppriktigt glad, stor mysig kram liksom. Jag hoppas verkligen att jag kommer betyda något för honom när han växer upp, för båda mina systersöner förstås. Jag vill att dom ska känna att jag har funnits där för dom och att vi ska ha massa roliga minnen i hop. När Adam fyllde 6 år den 17maj fick han blandannat en "cyckel tröja" av mig, hoppas det gjorde mig liite mer poppis. När jag pratade med honom om att vi ses så sällan sa han- ja jag vet det, men det bestämmer inte jag! jag svarar:-Om du fick bestämma, hade du kommit till mig oftare då?- Ja, det är väl klart svarar han som vilken självklarhet som helst.
Jag älskar min Fis Adam!

jag tror....

tame tusan att det är sommar i luften idag. 21 grader och sol, me like big time! Inte nog med det, det är LÖN också. Shit i bland ska mea ha tur alltså! 10-18 i dag, måste byta stl. på mina nya sandaler, köpa soltabletter så solen inte tar kol på mig i sommar. Nu ska vi till dagis, tänk om man fick vara ett dagis barn en dag som denna. Springa och leka hela dagen, äta mellis ute och leka lite till. Det hade varit något. Ha en bra dag!

svensk sommar när den är som bäst!

ojoj oj!

Nu är det lördag, vad hände med den här veckan?? Kan knappt ens minnas vad jag gjort alla dagar, kanske för att man inte gjort så mycket. I går lämnade vi Cornelia hemma med farmor för att gå på bio, Änglar och demoner. Riktigt bra, jag hade verkligen innga höga förväntningar, det är inget som vanligtvis intresserar mig. Men tji fick jag för den var bra! Vi hade sällskap med Fripp och Sophia och efter bion blev det varma mackor och öl hemma hos oss. En grymt trevlig och enkel kväll. Behöver mer sådana kvällar i mitt liv, då bryter upp med soffan och tvn och ger sig ut i storstan om det så bara är för en bio. I dag var en lugn dag på jobbet, för lugn. O nu sitter jag här framför datorn på Roberts och min 8års dag. Tiden går fort när man har roligt! Trevlig helg på er!
 
vi räknar våran tid tillsammans from. när jag mötte upp Robert på Hawaii efter att ha träffat honom här hemma i bara några dagar innan han åkte på äventyr med Fripp tll Australien/USA. Här kommer lite bilder från vår första resa tillsammans!



Love you my man!

Paus lunchställe rockar fett!

Supergod sallad i dag igen! Men det är en tung dag i dag, hoppas på mer energi efter lunchen. Vill vill vill! Sååå mycket! Vad gör ni andra i dag, kul att se så många kommentarer på min lilla blogg, fortsätt med det! TACK!

Någon som ska köpa nya jeans??? Vi har 200kr rabatt på alla jeans i morgon. Och en massa bra kläder till student och sommar fester. Välkomna in och håll oss sällskap!

jorå så att......

I går var det en rätt ok dag i alla fall med tanke på morgonens inlägg så fixade det till sig skapligt. Jag kollade precis på schemat och såg att jag går 10-19 mån tis ons, inte så vanligt för min del. Det blir så lite tid med min lilla NELIA på kvällen. Jag är hemma 19.20 och hon brukar sova senast 20.30. Anntar och hoppas att jag lider mest av det. I söndags när vi vaknade eller höll på att vakna säger Cornelia till mig: Mamma...du är ledig med mig i dag!?!? mmm säger jag med gråten i halsen och hon somnar om med ett leende på läpparna. Det är hårt men defenetivt kärlek!

I love my family!

Lika som bär!




Tror inte ens att jag behöver lägga upp några bilder på Cornelia brevid för att ni ska se likheten. Tyvärr har jag inte några kort på Robert här just nu, men har hört att det finns en viss likhet där med. Uppdaterar det senare.

vilken jävla måndag!

Visst var söndagen härlig med sol och lek, men vad är det här...... regn en måndag??? Borde det inte vara förbjudet? Är det int svårt nog att ta sig upp och i väg ändå? I dag sa till och men Cornelia i från...hon ville vara hemma och titta på film och gosa med mamma i dag! Ja ja, det kan ju inte bli sämre, eller kan det? Vi får väl se vad dagen har att ge!

Ner och jobba bums, Lisa kom tillbaka!

tänkte träna..

tänkte jag skulle hinna med att träna innan jobbet, tror ni det går? Nelia börjar 9.00 jag börjar 10.00 . cycklar ner och måste hinna göra mig i ordning också, hm... knapert med tid! Men det kan funka.

provade ny sallad

mums fillibabba! Kunde nästan tro att det var lill sis som gjorten! Kyckling file, pestopasta, grillade rödbetor, majs, feta, soltorkade tomater sallad gurka och tomat. Var??? PAUS så klart! bäst av allt var örtdressingen som var oljebaserad med färska örter och citron! Prova den om ni kan. Back to work!

jag höll vad jag lovade

hon fick all min uppmärksamhet i helgen och lite till. Vi var på promenad med Anna ( Nelias nya bästis). Gick till färgagården och åt glass och rullade i kullen! Gungade och lekte massor. Vet inte vem av oss som hade roligast men kul var det.
 

jag har förändras....

utan att själv lagt så mycket tanke på det, men nu är det dags att sätta ner foten och ta tillbaka lite mark. Alla har vi olika tankar och värderingar vilket kan skapa konflikter, men det betyder inte att man ska sluta tänka/agera eller var! Man är den man är och duger inte det kan det funka att tona ner men sluta inte vara DU! Vi måste kunna acceptera varandra oavsett uppväxt, framgång, nedgång....what ever! Viktigast av allt är kärleken, den vinner alltid! Därför ska man ta vara på det man har, och behandla allt o alla så som man själv vill bli behandlad! enkelt va! Jag har gått ifrån en del av mig som jag tyckte mycket om, men jag har stora förhoppningar att ta tillbaks det inom en snar framtid!




YES ASSÅ!

Nu är 8dagars passet över och jag är grymt laddad för ledig helg. Har inga planer och massa planer! Så mycket att få gjort men vill ändå bara vara. Fixa och dona lite, leka och umgås, ja bara vara som sagt!
Hoppas på en solig helg till mig och dig!

Den här lilla tjejan ska få alla min uppmärksamhet i helgen!

Lisa och Långa farbrorn!

I dag var till en början en helt vanlig dag på jobbet, vika, plocka fixa och packa upp varor. Lisa hittade ett par byxor i storleken W36 L40. Förstår ni hur lång man är om man har 40 i length på byxor???? Vi funderade lite på hur det skulle vara att träffa denna människa. Lisa menade på att om man kramade honom skulle man bara nå upp runt hans rumpa och jag hakade upp mig på tanken om att det skulle bli precis så näsan kom i hans navel. Jorå, sånna tankar har vi! I alla fall dröjde det inte länge förrän långa farbrorn befann sig i vår butik, som på beställning! Som tur var så var inte inte Lisa och jag i butiken samtidigt när han kom in, det hade bara kunnat sluta i asgarv. Han gillade byxorna skarpt, fick till och med lägga upp dom lite till vår stor besvikelse (han kunde ha varit längre, det kunde ha blivit lite roligare). Han var LÅNG! Vi tyckte det var skoj!


TACK MOSTER LINDA!


 


Tack snällaste moster Linda för ALLA fina klänningar, skor och tröjor, ingen är gladare än lilla prinsessan Cornelia! Du är BÄST, speciellt på att shoppa och skämma bort oss!

opassande!

att jobba på ett gym och lukta svett passar inget vidare. Jag vet i och för sig inte vart det passar att jobba om man luktar svett. har fått lära mig att det bara är gamalt svett som luktar, har aldrig förstått att den svettige inte känner lukten själv. Hur svårt kan det vara att tvätta sig och byta tröja, inte byta till en annan svettig tröja då utan en som är ren förståss.
Vissa saker blir man aldrig riktigt klok på!

Han jobbar nog inte på gym...men svettig är han!

Valborg....

skönt att man inte är 16år och var tvungen att vara ute i kylan  i går! och full var jag inte heller. Nej här var det firande i riktig vuxen anda. Vi åt grillat, gick till elden och skyndade oss hem igen för en kopp kaffe. Jovisst har man blivit vuxen alltid!
På gott och ont. Nu väntar 8dagar i streck på jobbet, yes!

RSS 2.0