Lördag=LEDIG

OOOO, vilken underbar dag! Nog tittat på restresor på nätet....vi har bestäm oss! Vilken lättnad, känns bra, tillslut!
v.s
Egypten   0-1   Våren
Den här gången satsar vi på våren! Beslutet är grundat på många olika tankar och känns helt rätt.
Hade inte solen lyst i dag hade det kanske inte varit lika självklart.

Efter detta tuffa beslut blev det ute bus hos familjen Sjöberg.


Inte nog med det, i dag är det Maria dagen, hela min familj råkar heta det, vi tjejer alltså! Det brukar alltid firas med våfflor men i år bev det flygande jakob och kakglass hos syster dyster som inte alls var dyster i dag. Mamma och pappa och alla sissor och bros var där men inte robb och patrick som hade grabbbkväll här hemma i stället.
Tack sis för en supertrevlig kväll! Nu är det tack och god natt som gäller. Hoppas på en sväng till ikea i morgon.
hepp!!

Fredagkväll

Det var en väldigt trevlig kväll med Lottie och gänget, maten på Asken var inte så god som jag förväntat mig, men jag valde iof. något rätt konstigt. Det var en lyckad kväll och jag tror att allas våran Lottie tyckte att det var helt ok att få komma ifrån lite och bara vara Lottie. Kram på dig gumman, hoppas jag får se hur ni har det snart!


Jag har en syster...

eller jag har två systrar...... jag tycker inte alltid som dom och dom tycker inte alltid som mig, MEN jag tycker alltid om dom!
Många gånger inser jag att jag vill spendera mer tid med dem men får det inte riktigt att funka, många gånger blir min stora syster en riktig syster dyster. Jag vill bara ruska om henne och få henne att njuta av livet i stället för att gräva ner sig i alla bekymmer. Men hon är så bissy att hon glömmer att leva och ha kul. Men en sak är säker och det är att hon vet hur man har kul när hon väl tillåter sig själv att ha det. Vi har haft tokigt kul i hop när vi väl kom på att vi tyckte om varandra och slutade att bråka. Känns jobbigt att känna att jag inte är där för henne till 100% jämt, men i mina tankar är jag där och jag försöker ställa upp så mycket jag kan. Min lilla syster är ett riktigt yrväder, hon gör allt och inget samtidigt, hennes största problem är att hon inte kan säga nej, utan istället ska hon hjälpa alla jämt plus att hon ska hinna med att vara hon, vilket bara det kan ta en hel del tid. Men inget av detta påverkar hennes sätt att vara med både mitt och storasyster barn, en riktig pärla till moster(barnvakt).Många gånger har jag gråtit av stolthet när hon gjort nått alldeles extra. Jag har två brödrar också men dom lever i sin fantasivärld med dator och tvspel så om dom har jag inte så mycketatt säga om, förutom att Nelia gillar dom skarpt och dom är super snälla och leker med henne nästan jämt. Och när dom väl sliter sig från spelen så är dom två helgoa killar med stora hjärtan och sjuk humor! Jag har det bra med andra ord och jag är stolt över mina syskon på många olika sätt, LAV YA GUYS!

Klipp!

i morgon blir det lugg igen, hoppas jag inte ångrar mig! Sen är det ledig helg,  inte klokt vad fort dagarna går. Kram på er!
  
Det är ju ljusare nu......undrar hur det blir!

Vår vår är vårdande!

Våren gör oss till trevligare människor, solen gör oss glad, luften ger oss ny energi. Idag kännde jag lite vår i luften och blev genast gladare, lättare. Eller var det kanske knotknäckaren som entligen fick bort lite av min nacksmärta??? Bra eller bättre känns det i alla fall. Kanske till och med börjar bli trevlig igen. Passar ju bra lagom till veckan börjar närma sig helg och inte vilken helg som helst utan en ledig helg! På frdag efter jobbet ska Lotties tjejer ut och fira hennes födelsedag, vi ska ut och äta och dricka gott, sen får vi se vart kvällen för oss. Kul ska det bli ialla fall!
   
   
Våren -07 barambappapa im loving it!


tjurigheten håller i sig...

och många i min omgivning blir drabbade. FÖRLÅT! Kanske vaknar jag glad i morgon, det är ju i alla fall en ledig dag!

Det var en gång....

det var en gång en glad tjej som trodde hon skulle få åka till solen och värmen på andra sidan jorden, men bara över en natt ändrade sig planerna och den glada tjejen blev sur....väldigt sur! Men visst, vi bygger en carport och fixar ordning i tvättstugan i stället det kan ju bli riktigt kul det med! Piss off will you winter! I NEED SUMMER!



what's cooking good looking???

Nu börjar det närma sig middagstime här i casa Steiner, men vad f..n ska vi äta??? Alltid samma sak, känns som att man har ett stående matschema som man går runt på vecka in och vecka ut. Tips någon??

Balsamico kyckling kanske? Jag skulle vilja bo i Arla köket, tänk vad problemfritt det skulle bli vid middagstid!

vad sker!

I dag är jag ledig! Hade väl inte något speciellt inplanerat men lite saker ska det ju fixas med när man är ledig mitt i veckan. Men familjen hasönderalltsokommerivåranvägsteiner bestämde sig för att det var bilens tur idag. Helt plötsligt har den bara dött, inte när vi satt iden utan utanför huset, parkerad. Vad är det som händer, en 2år gammal bil går väl inte bara och dör? Meckar pappa Leif kom genast till undsättning med startkablar, men nehe då inte kan det väl vara enkelt någon gång. Så nu fick vi bogsera bilen till SAAB för reparation. GRATIS,! Vad återstår att göra en dag som denna??? Städa, tvätta, laga mat och få besök av Gammla mamma och pappa gruppen. Det blir i alla fall skoj!


Skulle behöva lite superkrafter i dag tror jag!

härliga frdag

Härliga Nenne. I dag har vi bakat bullar och jag kan inte säga annat än att min Nenne är bästa känslan i dag och alla andra dagar. Hon är verkligen en egen lite person med massor av kärlek.



Trevlig helg till er alla!

Den 15 Augusti är jag tyvärr upptagen....

Om någon undrade förstås. Jag ska nämligen springa en mil med världens bästa Sara. Ehh jo det ska jag visst, du är bara avundsjuk!


Tänk att jag äntligen fick arslet ur vagnen Sara, nu behövs en hel del pepping.

maskfri lunch

I dag åt jag sallad från paus, den var maskfri men honung/senaps dressingen var slut. När sak jag få äta bästa lunchen?? I morgon kanske, då är jag ledig och har en hel massa att fixa med.

hur många????

Här sitter jag och undrar hur många maskar jag har i min mage??? I dag när jag åt lunch tog jag, som jag oftast gör en knäcke till maten. Smaskig matlåda med lasange bjöds det på. Jag skulle precis ta en tugga till på knäcken när jag såg att det rörde sig i/på den. NICE! Där låg en mask/larv. Hur många kan jag ha snaskat i mig??????? Jag kan tillägga att det känndes inte helt ok i magen efter lunchen.
 Annars då, allt bra???
det var typ en sådan här goding!

måndag.....

imorse när jag vaknade var jag full av hopp, som jag sagt tidigare gillar jag måndagar. Nu sitter jag här med huvudvärk och är så där otroligt sugen på onyttiga saker. Hänger det i hop eller inbillar jag mig bara? Men mitt nya liv har en förmåga att börja på just måndagar så nu går jag och tar en kopp the i stället för glass, som i och för sig skulle smaka mycket godare. Men the blir det, och så sänder jag en liten extra tanke till stackars Lisa som sitter hemma med ett ont knä, det är inte alls lika kul att gå till jobbet när hon inte är där, 10 dagar till blir hon borta....MINST! Stackars Lisa!

Vår tack, jag blir så glad av solen!

mobil, fredagsmys i soffan är bäst

MMS

mobil, fredagsmys i soffan är bästa känslan i dag! Trevlig helg!


Har precis pyntat lite i hemmet.......

Tänk att blommor gör så mycket, fick en leverans från syster yster i dag, TACK! Fint att du tänkte på mig, inte lika kul att köpa blommor nu när Akleja inte finns i stan längre, tur att dom har hem delivery till familjemedlemmar.

HÄR HAR NI NÅGON SOM RÖR SIG I DE HÖGRE KRETSARNA.

Nja eller kanske inte, men det är faktiskt så att mina bloggläsare har mer en dubblas de senaste dagarna. Spännande!
Men jag har nog en lösning på mysteiet, Jag komenterade på en välbesökt sida häromdagen, kan det vara så enkelt??
Tror nog det handlar om att jag är en så sjukt intressant person. Eller??? Haha, hoppet är det sista som överger en!
Otroligt spännande!

äntligen!

I dag har vi beställt våra bröllopsbilder, det är ju bara mer än 1år sedan vi gifte oss. Men nu är det gjort och det ska bli så spännadne att se dem på papper och inte på datorn. Smakprov!!
 

Han är på väg NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min man är snart hemma.

Skit snöstorm makes me miss him allot!

Min Robert sitter fast i snöstormen i london, tänk vad bra det kan vara att vara i från varandra några dagar så man upptäcker hur mycket man saknar varandra. Jag tror har kommer hem idag, men har inte hört något ännu. Här rullar allt på ändå och nu ska vi iväg till dagis/jobb. ha en bra dag


It takes thre to be VI!

Love is in the air!



Himmel vilken himmel!
Min man har varit bortrest i 4 dagar nu, han valde ingen bra helg att åka...eller gjorde han kanske! Vad skulle det ha hjälpt att han var hemma, Nelia hade ju inte blivit frisk för det. Nej det var nog lika bra att han var i väg och hade lite skoj, så kommer han hem med ny energi i morgon. Blir så pirrigt glad när jag tittar ut och ser en himmel som den här, känns som att det finns hopp om sommar och sol, i alla fall vår!

Jag vill ha vår, jag vill ha min man! (klurigt det där med man och man jag vill ju inte ha en hästman men inte stavas väl man som i man och fru med två n???) Tror ni fattar!


RSS 2.0