snart 30år......

har haft en otroligt långtråkig dag i dag och trots det fina vädret har jag knappt varit utanför dörrn. Satsar på en bättre mera givande dag i morgon! Tills dess drömmer jag mig tillbaka till i lördags och försöker minnas lite mer....hahaha!

Värdparet, snart 30, pyttsan! mohahahaha!

så ful gunga men riktigt skoj!


Presenter-me like!

Det är så kul att både ge och få presenter, dom som säger något annat ljuger. Jag fick så mycket fint i lördags, något som jag alltid gör(fånigt jag vet) är att ta kort på presentbordet. Har alltid gjort och kommer nog alltid göra.

Underbart fint armband från SNÖ, fint sätt att överlämna det på. Plexiglas låda med en läcker sjal i och så armbandet runt sjalen. Från fina Anna och Jonas.



Dom här armbanden fick jag av bigsis med familj. Det bruma Humanity armbandet finns på Akleja i Söderköping. Det i Silver har Linda designat själv, bara till mig. Sååå fint och så mycket tanke bakom det. Ett minne för livet! Visst är dom fina tillsammans, designade för att passa varandra. Med Armbandet jag fick av Anna höjs det till ytterligare än nivå av snygghet.

Blommor i form av snitt blommor är bara för fint, tänk om man kunde ha det så här hemma varje helg!


Till sist, presentbordet! Smartbox- resturangupplevelse för2 på utvalda resturanger i hela sverige. Presentkort på valfri behandling. Ticknet presentkort. Mumsig choklad och en middag på Asken. Champange. En härligt röd skål från Bruka (stod bland disken, missade den på kortet). och så armbanden och en bok om choklad!

Buzzador

Vill du bli en buzzador och få chansen att prova nya grejer före alla andra och dessutom få det gratis! Registrera dig på den här länken , inga konstigheter alls. Jag är en bussador, bli det du med!

Just nu söker dom efter barnfamiljer inom dessa kategorier

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.



Tack fina vänner!

Jag hade en underbar kväll i går! känner mig stolt över att snart vara 30 med fina vänner som mina vid min sida! länkar vidare till bigsis för bilder i från kvällen. TACK!

byggprojekt!

Inget vidare väder för byggarna i dag, kanske kan vi gå vidare i morgon! Men bara kanske!



sjuk kille!

här sitter jag med en förkyld liten kille, vi som skulle träffa lilla Stina i dag! Det händer en hel del i vår trädgård ska ni veta och Robb jobbar på som en tok medans jag sköter markservisen. ska kanske ta lite kort så ni får se!

hon bara hon..............

Hon grät en hel del i går min lilla Cornelia, för mycket fokus på lillebror kanske??? Men hon bara hon kan vara så fin i min gamla klänning och röda converse!




bild frida

Tack tack tack!

En jättelyckad dag! Tack alla fina som var med och gjorde Herman ooch Loves dag så speciell!

okej, vänner!!!


Vi har haft för kul genom åren för att göra oss osams på en sådan larvig grej!

bra försök

NOT! Kan hända att ni får se något som ni önskar ni inte sett bara för att någon inte gilla vad den såg! Tjurskalle!
ser ingen större skillnad från förra kortet men du kanske tycker det är bättre

DELETED

Herman börjar bli rastlös!

Nu börjar vi märka att han vill mer än bara ligga på filt, sitta i babysitter och ligga i gymet. Inte lika nöjd längre liksom. Igår tog vi fram hoppgungan, den är ju kul värre. I dag ska vi hämta en gåstol hoss sis, sedan ska vi nog kunna sysselsätta oss ett tag till.

någon som har missat att det är skit väder idag???

Vad bör man göra då???Städa kanske! Tråkigt! Vi gör inget i stället med ett litet avbrott för lunch med Anna på Ingelsta shopping! Det var trevligt i alla fall. Snart är lillodjuret hemma och röjer med oss, härligt!

Pimp my pram!

Var på formex ihelgen som var och fick Hermans vagn mimpad i Teddykompaniets monter! Vi är ju trots allt deras testfamilj! I väntan på att nyheterna ska droppa in så fick vi ett provsmak på vagnhäng och leknalle, mycket uppskattat!


My beautiful beautiful girl!


Bara såå fin så man kan äta upp na!

Jo tack!

Det känns bättre idag, har fått mycket fixat bla. så är nu kakan betstämd. efter ett katastrofbak tidigt i morse så gick vi i från första iden och bestämde oss för en lyxigare variant. Man kan inte bjuda mormor på geggamoja i en pappersform, det bara går inte!
Frisörtid inbokad hos bästa Linda på Mates, inte förän 1 oktober men ändå.  
Kläder till mina små korvar fixade, såååå söta! Hoppas bara prästen släpper in oss i kyrkan, Herman har varken dopklänning eller sjömanskostym. inte riktigt hans modell.
Vad mer, jo en jagfårbelöningomjagärsnäll tavla är fixad till Cornelia. Nu kör vi nannyregler!
Annars i det stora hela en trevlig dag!

Inte bra med nått.....

Här har ni en mamma som bara är mamma, inte har någon extra energi, tappat gnistan för allt men ändå långt i från att ge upp! Jag har det för bra för att deppa i hop, men i dag var en tung dag! Kanske känns det bättre i morgon. Just nu.... klurar och surar för att jag inte kan hitta den perfekta tårtan/kakan till dopet på söndag, hallå vi är 60 personer.  Jag vill ju att det ska bli superduperbra!

fredag it is!

jag sitter i köket och väntar på att den här dagen kickar igång på riktigt! Har massor på schemat, gäller bara att lägga upp det i rätt ordning. Nej, nu skiter jag i det här och kör igång istället, hej!

egentid????

Detta tjat om egen tid, jag tycker om att vara med min familj,OK!

I wish!

Jag tävlar om ett underbart förkläde i från BakeCake, en underbar blogg med massa smaskiga bakverk! Mums!

dyrt med höst

tog en sväng på stan för att fixa lite måsten, Det kostar en del med höstgrejer till barnen! Och det är sååå viktigt att det är bra grejer. Polarn är en klar favorit när det gäller ytterkläder, det blev ett helsvart set med fleecejacka, galonisar och regnjacka ja visst ja en regn hatt också för det ville Cornelia väldigt gärna ha! Fint är det! Bästa springskorna på Stadium 149:- väldigt prisvärda.

Från vår bröllopsdag!


jag är full!!!

I magen av massor av bakverk och så en rejäl cabanoss på det! LCHF, ja tack när börjar vi??? Min mage mår inte bra av mjöl, så är det bara men oj vad gott det är med kakor och bullar av alla de slag. Tips på LCHFmat eller kom igång metod???? Något måste göras, kroppen säger ifrån!

Det bor en luffare i mitt hus!

Cornelia har hittat Robbans gammla munspel, det spelas för fullt och inget munspel utan hatt! Snyggo!!!

Bröllopsdag

Den 4 Augusti för 3år sedan fick jag min man och han sin fru! På en grön kulle i ett tempel, en solig sommardag sa vi JA till varandra. Det var en helt perfekt dag, hade inte på något vis kunnat bli bättre. Min storasyster Linda hade smyckat hela festområdet med underbara blommor, lillasyster Frida sjöng en mycket vacker sång under vigseln. Pappa lämnade över mig till min blivande man, hans svärson. Vi skålade i Champagne och knäckte fortune cookies.  Mamma hjälpte pappa med talet, storasyster höll tal och tårarna sprutade! Alkoholen flödade och stämningen var på topp. Alla svettades i sommarvärmen och vi dansade vals med elegans(tyckte vi i alla fall).
Such a perfect day!


Bästa tärnan Anna!

en trött mamma raporterar!

Mannen är hemma och jag är helt slut! Har tagit en lååång dusch, hur f..n får ni ensamstående mammor tid till att tvätta er!!! Har man två barn kan man ge sig på att dom aldrig sover samtidigt, eller är glada samtidigt eller hungriga samtidigt. Det har varit tuff och jag vet att det kan låta larvigt men här hemma är vi så vana vid att vi alltid/för det mesta är två som delar på annsvaret. Vi har en trotsig, uppkäftig, ilsken och helt underbar dotter som hörs hela tiden. Hon är bäst på att gosa och säga sådant mammor vill höra, hon älskar sin lillebror mer än hela jorden som hon skulle uttrycka sig själv. Herman är/har varit alldeles för glad och snäll men de senaste dagarna har han testat sin mamma genom att vägra sova och skrika en hel del. Jag är rätt lugn av mig, skulle jag säga själv. Försöker prata med en lugn och sansad röst, men även dom bästa brister det för till slut. I morgon tar vi nya tag, efter en välförtjänt sovmorgon! God natt!

RSS 2.0